Krauze par nozīmīgiem ieguldījumiem apbalvo 80 zemkopības nozares pārstāvjus

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Zemkopības ministrs Armands Krauze (ZZS).
Zemkopības ministrs Armands Krauze (ZZS). Foto: Zane Bitere/LETA

Zemkopības ministrs Armands Krauze (ZZS) par sasniegumiem lauksaimniecībā, mežsaimniecībā un zivsaimniecībā 80 nozares pārstāvjiem pasniedzis Zemkopības ministrijas (ZM) apbalvojumus.

Kā informēja ministrijā, ZM medaļa "Par centību" piešķirta 32 nozares pārstāvjiem, savukārt ZM atzinības rakstu Krauze piešķīris 47 personām, tostarp 23 atzinības raksti piešķirti pārtikas pārstrādes uzņēmumu darbiniekiem.

Ja pērn Zivju fonda Atzinības rakstu saņēma trīs personas, tad šogad apbalvots tika Valsts vides dienesta Kurzemes reģionālās vides pārvaldes Zvejas kontroles daļas vadītājs Ruslans Pečulis.

Kā norāda ministrijā, uzņēmumiem atzinības raksti piešķirti par veiksmīgu sadarbību, izciliem sasniegumiem nozarē un nopelniem Latvijas valsts attīstībā.

ZM apbalvojumus piešķir darbiniekiem un nozares uzņēmējiem par ilggadēju, sekmīgu un mērķtiecīgu darbu lauksaimniecībā, pārtikas apritē, mežsaimniecībā, zivsaimniecībā un valsts pārvaldē, kā arī cilvēkiem, kuri aktīvi iesaistās Latvijas lauku attīstībā un alternatīvajos lauku attīstības veidos, veicinot nodarbinātību reģionos.

Savukārt Zivju fonda atzinības rakstu un naudas balvu piešķir personām, kuras sniegušas lielu ieguldījumu fonda mērķu īstenošanā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu