FOTO Unikāli kadri ar “airBaltic” lidmašīnas piedalīšanos militārajā parādē (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: airBaltic/Publicitātes foto

Latvijas nacionālā lidsabiedrība "airBaltic", godinot 105. gadadienu kopš Latvijas proklamēšanas, sestdien, 18. novembrī, piedalījās svinīgajā parādē. Neilgi pēc parādes "airBaltic" pārstāvji publicējuši fotogrāfijas no sava lidojuma.

Pārlidojuma bildes un video tika uzņemti svinīgās parādes laikā no Zunda torņiem.

Foto: airBaltic/ publicitātes foto
Foto: airBaltic/Publicitātes foto
Foto: airBaltic/Publicitātes foto

Lidsabiedrība veica pārlidojumu ar "Airbus A220-300" lidmašīnu, kuru rotā Latvijas karoga sarkanbaltsarkanais krāsojums un galvaspilsētas Rīgas vārds.

Šī bija ceturtā reize, kad "airBaltic" lidmašīna piedalās valsts svētku svinīgajā parādē - aviokompānija svētku svinīgajā parādē piedalījās arī 2018., 2019. un 2022.gadā.

Kompānijā arī atzīmē, ka šobrīd "airBaltic" flotē ir divas reģistrētas lidmašīnas YL-CSL un YL-ABN, kas rotātas Latvijas karoga sarkanbaltsarkanās krāsās.

Jau vēstīts, ka "airBaltic" koncerna apgrozījums pagājušajā gadā bija 500,17 miljoni eiro, kas ir 2,5 reizes vairāk nekā 2021.gadā, bet kompānijas zaudējumi samazinājās 2,5 reizes - līdz 54,219 miljoniem eiro.

Savukārt 2023.gada deviņos mēnešos, salīdzinot ar attiecīgo periodu pērn, "airBaltic" koncerna apgrozījums palielinājies par 40,8%, sasniedzot 510,632 miljonus eiro. "airBaltic" šogad deviņos mēnešos strādājis ar 9,122 miljonu eiro peļņu pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš.

Latvijas valstij pieder 97,97% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - 2,03%.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu