Piesakies! Piesakies TVNET labdarības akcijā "Sagādā prieku"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Raksta turpinājums
1 / 43
Nākamais
Foto: TVNET

Jau četrpadsmito gadu, pateicoties TVNET čaklajiem un uzticamajiem lasītājiem, TVNET var realizēt labdarības akciju "Sagādā prieku", kurā esam kopā spējuši iepriecināt jau vairāk nekā 450 bērnu sirdis ar ilgi kārotām dāvanām. Arī šogad aicinām jūs pieteikties par rūķi kādai mazturīgas daudzbērnu ģimenes atvasei vai bērniņam, kurš īstos vecākus ir zaudējis. Šogad vēstuļu rakstītāji savus sapnīšus rūķiem sūta no Kuldīgas rajona. 

Šogad rūķu pasts saņēma 43 bērnu sapnīšus, kuri aprakstīti vairākās ar zīmējumiem papildinātās vēstulēs. Daudzu vēstuļu rakstīšanu uzņēmies viens no ģimenes pārstāvjiem, lūdzot piepildīt arī māsu vai brāļu sapnīšus.

"Vēlētos mikroskopu, ar ko izpētīt visu pasauli, jo interesē viss, kas tajā notiek. Māsa vēlas telefonu, lai varētu pati atvērt e-klasi, bet otra māsa mūzikas tumbiņu, lai dzirdētu savu dziedājumu, – viņa vēlas aizstāvēt suitu godu, uzstājoties koncertos visā Latvijā."

Protams, vēstulēs ir lasāmi arī smeldzīgi teksti: "Mēs dzīvojam ar savu omi, jo mūsu mamma daudz dzēra un mūs atstāja. Mūsu tētis ir cietumā. Paldies Dievam, mums ir ome, kas par mums rūpējas, cik vien var..." – arī tā ir sabiedrības daļa, kurā aug bērni, kas sapņo par dāvanām. Starp vēstuļu rakstītājiem arī ir meitene no Ukrainas, kas radusi patvērumu Latvijā un ir priecīga, ka jau apguvusi latviešu valodu. 

Tā kā vēstuļu rakstītāji pārsvarā ir skolēni, rūķiem dāvanās visbiežāk tiek lūgtas tehnoloģijas (datori, planšetes, telefoni). Ņemot vērā, ka dzīvojam tehnoloģiju laikmetā, šādas vēlmes Ziemassvētku vecīša vēstulēs vairs nav nekāds brīnums. Bet vienlaikus gribam vērst uzmanību, ka noderēs arī mazlietota, bet labā kārtībā esoša ierīce; bērni novērtēs, pat ja tā nebūs vairs oriģinālajā iepakojumā.

Atvērsim sirdis un sagādāsim prieku bērniem!

Zemāk aicinām "rūķus" iepazīties ar bērnu vēstulēm, kas adresētas Ziemassvētku vecītim. Ja vēlies būt konkrētā bērna rūķis – piesakies!

Aicinām ikvienu pieteikties dāvanām atbildīgi, apzinoties, cik noslogots svētku laikā ir kurjerpasts, pakomāti, veikali, kādi var būt satiksmes sarežģījumi. 

Dāvinātāju pulkā priecāsimies redzēt arī uzņēmumus, kuri labprāt piepildītu šo bērnu lielākos sapņus, kas, iespējams, visiem rūķiem nebūs pa spēkam (velosipēdi, datori, planšetes, audio austiņas u.c.)

Rūķu pieteikumus gaidām līdz 12. decembrim!

Katram rūķim, kurš pieteiksies, rakstīsim personīgu vēstuli, pretī gaidot apstiprinājumu par izvēlēto bērnu, kuru apdāvināt!

Rūķu dāvanas gaidīsim TVNET redakcijā - Satekles ielā 2b, Origo One biroju telpās (pl. 10.00 – 17.00) līdz 14. decembrim. 

Akcija top sadarbībā ar Latvijas Bērnu fondu.

Izlasi bērnu iesūtītās vēstules:

Raksta turpinājums
1 / 43
Nākamais
CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu