Noskaties Rīgā, Miera ielā pavirši novietots auto ilgāk nekā stundu bloķē tramvaju satiksmi virzienā uz Mežaparku (7)

Papildināts
TVNET/LETA
Foto: @kurkaspars

Svētdienas priekšpusdienā Rīgā, Miera ielā ilgāk nekā stundu bija paralizēta transporta satiksme, jo ielas malā novietota vieglā automašīna daļēji aizšķērsoja ceļu tramvajam, kas nevarēja pabraukt tai garām. Aiz tramvaja jau bija redzams nākamais transporta līdzeklis, bet cilvēki sociālajos tīklos konstatēja, ka šāda situācija ilgst jau labu laiku un risinājuma nav.

Automašīnas īpašnieku neesot iespējams sazvanīt, bet atbildīgie dienesti, kas varētu šo automašīnu evakuēt, nesteidzas palīdzēt.

Īsi pēc plkst.13.00 situācija tika atrisināta, un tramvaji turpināja kursēt. Spriežot pēc ierakstiem sociālajos tīklos, tramvaji Miera ielā bija nostāvējuši gandrīz divas stundas.

"Rīgas satiksme" lūdz ņemt vērā, ka tagad 11.tramvaji brauc ar kavējumu.

"Rīgas satiksmes" pārstāve Baiba Bartaševiča-Feldmane informēja, ka nolūkā atrisināt radušos situāciju bija izsaukta gan policija, gan auto evakuators. Pēc viņas teiktā, nepareizi novietotas bija divas vieglās automašīnas. 

Pašvaldības uzņēmuma pārstāve norādīja, ka "Rīgas satiksme" regulāri aicina autovadītājus, kuri atstāj savus transportlīdzekļus netālu no sliedēm, izvērtēt, vai auto novietots tā, lai tramvajs varētu pabraukt garām.

Bartaševiča-Feldmane akcentē, ka šāda situācija rada problēmas pasažieriem, kā arī nepareizi novietoto auto vadītājiem jārēķinās ar sodu un evakuatora izmaksu segšanu.

Foto: Ekrānuzņēmumus no Twitter
Foto: Ekrānuzņēmumus no Twitter
Foto: Ekrānuzņēmumus no Twitter
Nepalaid garām!
Uz augšu