Noskaties Māris Grigalis izmēģina jaunāko "Honda" elektromobili

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kopš "Honda" pārtraukusi valdzinošā elektro miniauto ražošanu, japāņu markas bezizmešu tehnikas piedāvājumā bija iestājies zināms vakuums. Taču nu to aizpildījis elektrisks krosovers ar praktisku piecdurvju virsbūvi un tikpat neizrunājamu vārdu kā Īlona Maska bērniem - "e:NY1".

"Hondas" jaunāko veikumu aicinājām ievērtēt "Star FM" ētera personību Māri Grigali. Mārim patīk un arī nepieciešams daudz braukt - pasākumi jāvada visur Latvijā. "Honda" sola vairāk nekā 400 km.

Ar 69 kWh bateriju tas pat izklausās reāli. Spilgti sarkanā virsbūve izteiksmīgi kontrastē ar gandrīz pilnībā melnu salonu. Citur tas izskatītos drūmi, kurpretim "Honda" - eleganti un dārgi.

"Hondas" elektromobiļa interjers pat atsauc Māra atmiņā kādu no viņa iepriekšējiem automobiļiem. Bet cik sportiska elektriskā "Honda" ir gaitā? Vienīgā elektromotora jauda ir 204 ZS.

Pilsētā ar to pietiek, kā saka, "līdz acīm". Paātrinājums līdz 100 km/h ir 7,6 sekundes. Honda elektriskais krosovers maksā sākot ar 49 430 eiro, "Advance" komplektācijā - vēl par 3 tūkstošiem vairāk, tātad jau pāri 50.

Plašāk "TV Autoziņas" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu