Noskaties Vilks ziemā. Šķeļam kupenas ar jauno "Volkswagen Amarok"

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Jaunā "Volkswagen Amarok" ceļš līdz Latvijai bijis garāks un ilgāks nekā sākumā cerēts. Sen gaidītais pikaps nu ir klāt, un raidījumam "TV Autoziņas" radās iespēja izmēģināt jauno "Amarok" pa īstam sniegotos apstākļos.

Šim nolūkam mums izsniegta vislepnākā no piecām iespējamām "Amarok" komplektācijām - "Aventura" ar sākuma cenu 60 300 eiro. Spriežot pēc 12,3 collu ekrāna panelī, "Harman Kardon" mūzikas un apkārtskata kameru skaita "Aventura" nepārprotami ir stila un baudas aparāts, nevis darba zirgs.

No otras puses - pie āķa aizmugurē drīkst kabināt pat 3,5 tonnas smagu piekabi. Virtuālais panelis ir ne vien izskatīgs un dekoratīvs, bet arī ļoti funkcionāls. Kādu tikai informāciju tajā nevar atrast - vieglie "Volkswagen" netur līdzi, nemaz nerunājot par ID elektromobiļu skopajiem monitoriem. Vertikālais centrālais ekrāns arī ir jaunums.

Tā kā ārpus ekrāna palikusi tikai piedziņas režīmu ripa un trīs pogas, skaidrs, ka viss pārējais uzticēts tam. Atjautīgā veidā braukšanas režīmi paši izvēlas gan transmisijas saslēgumu, gan pakaļējā tilta bloķēšanu. To visu un vēl vairāk lūdzām novērtēt iepriekšējā "Volkswagen Amarok" fanam un īpašniekam Edgaram Grīnam.

Plašāk "TV Autoziņas" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu