FOTO un VIDEO Sniegputenis paralizē satiksmi! Tallinā īsā brīdī notiek trīs smagas autoavārijas

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Taavi Sepp

Otrdien, 12. decembrī, Igaunijas galvaspilsētā notika smaga avārija, kurā tika iesaistītas divas automašīnas. Avārijas dēļ satiksme uz laiku tika slēgta, vēsta laikraksts "Postimees".

Ārkārtas zvanu centrā izsaukums tika saņemts plkst. 18.45. Tika ziņots, ka Mustamē mikrorajonā "Mercedes-Benz" vadītājs, lai izvairītos no sadursmes ar auto, kas priekšā bremzē, nobraucis no ceļa un ietriecies kupenā, kā rezultātā apgāzies uz jumta.

Negadījumā cietušo neesot.

Pēc nepilnas stundas šajā pašā mikrorajonā notika vēl viens nopietns negadījums. Veselības problēmu dēļ 18 gadus vecs jaunietis nobrauca no ceļa ar koplietošanas auto uzņēmuma "CityBee" BMW spēkratu un to pamatīgi sadauzīja.

Jaunietis tika nogādāts medicīnas iestādē.

Vēlāk Lasnamē mikrorajonā sadurās divas automašīnas. Arī šajā negadījumā cietušo nebija, taču satiksme notikuma vietā tika pilnībā paralizēta.

Igauniju skāris pamatīgs sniegputenis, kā rezultātā apgrūtināta ne tikai ceļu satiksme, bet arī vairāki tūkstoši mājsaimniecību ir palikušas bez elektrības. Sadales sistēmu operators "Elektrilevi" ziņoja, ka plkst.7.30 bez elektrības bija palikušas 14 459 mājsaimniecības.

Vislielākie traucējumi reģistrēti Viljandi apriņķī, kur šorīt bez elektroapgādes palikušas 3602 mājsaimniecības.

Veru apriņķī elektroapgāde traucēta 1949 mājsaimniecībām, Valgas apriņķī 1997 mājsaimniecībām, Raplas apriņķī 1860, Harju apriņķī 1658 un Pelvas apriņķī 1500 mājsaimniecībām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu