Ceļošana ir kļuvusi par vienu no populārākajiem atvaļinājuma pavadīšanas veidiem. Tūrisma braucieni tiek plānoti jau laicīgi, rūpīgi izvēlēti galamērķi un cītīgi krāta nauda visa gada garumā. Ir pat profesionāli ceļotāji, kuri kā produktu piedāvā dienasgrāmatas no saviem piedzīvojumiem video/foto/blogu formātā. Un ir cilvēki, kuriem ceļošana ir kļuvusi par dzīvesveidu. Tā saucamie digitālie klaiņotāji iztiku pelna ar attālinātu darbu, tādēļ nav piesaistīti nevienai pilsētai, valstij vai pat kontinentam un var atļauties doties, kur vien ienāk prātā. Lai kurai no šīm grupām tu piederētu, TVNET+ tev sagatavojis TOP5 ar valstīm, uz kurām ceļojumu 2024. gadā labāk neieplānot.

Šis TOP5 nav izsmeļošs, ir vēl virkne valstu, uz kurām labāk neceļot vispār vai ievērot paaugstinātu piesardzību, tās apciemojot. Tādas valstis kā Ziemeļkoreja vai Afganistāna šoreiz netika iekļautas TOP5, jo situācija bīstama tajās ir jau sen. Savukārt uz Krieviju vai Baltkrieviju Latvijas pilsoņiem, kā zināms, nav ieteicams ceļot politisku iemeslu dēļ. Latvijas Ārlietu ministrija regulāri atjauno sarakstu ar valstīm, par kurām dažādu iemeslu dēļ ir izteikti brīdinājumi ceļotājiem. 

Plānojot aizraujošu, patīkamu un drošu ceļojumu savam nākamajam atvaļinājumam, ņem vērā, ka uz šīm piecām valstīm labāk tomēr nebraukt:

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X