Noskaties Timrots dodas bezceļos pēc Ziemassvētku eglītes

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: "Ātruma cilts"

Portāls TVNET kopā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko raidījuma "Ātruma cilts" sēriju. Tajā Pauls Timrots metas Ziemassvētku piedzīvojumā un dodas bezceļos pēc svētku eglītes.

"Ātruma cilts" komanda savu eglīti nekad necirtīs ceļmalā, tāpēc mērķa sasniegšanai nepieciešams īstais transportlīdzeklis un kompanjons. Paulam ir paveicies, jo viņš ceļā dodas kopā ar Edgaru Bergholcu tikko atjaunotā 1994. gada "Nissan" džipā, kam ir 4,2 litru dīzeļa motors ar 6 cilindriem, kā arī mehāniskā vinča. Edgars zina teikt, ka Eiropā pārdošanā pieejami tikai pāris šādi "Nissan" modeļi.

Šim unikālajam auto ar 400 000 kilometru nobraukumu dzīve nekad nav bijusi garlaicīga, un brauciens pēc eglītes to tikai vēlreiz apliecina. Kā darbojas mehāniskā vinča un kāpēc Timrots nesaprot cilvēkus, kuri brauc bezceļos, noskaidrosim jaunajā raidījuma sērijā.

Šajā "Ātruma cilts" sezonā Pauls Timrots un raidījuma komanda meklē piedzīvojumus, tehnoloģiju inovācijas, leģendāras personības un interesantus sarunu biedrus. "Ātruma cilts" katru ceturtdienu skatāma arī LMT Viedtelevīzijā un internetā.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu