Video Uz Tīnūžu šosejas auto avārijā gājis bojā cilvēks

Uz Daugavpils šosejas pie Salaspils avārijas dēļ ierobežota satiksme
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Ceļu satiksmes negadījums uz Daugavpils šosejas pie Līvāniem. Ilustratīvs attēls
Ceļu satiksmes negadījums uz Daugavpils šosejas pie Līvāniem. Ilustratīvs attēls Foto: Ivars Soikāns/LETA

Daugavpils šosejas 18 kilometrā pie pašas Salaspils šo pēcpusdien noticis ceļu satiksmes negadījums, kura dēļ ir ierobežota satiksme. Uzņēmums "Latvijas Valsts ceļi" informē, ka Rīgas virzienā šajā Daugavpils šosejas posmā pašlaik var pārvietoties tikai pa vienu braukšanas joslu. Savukārt ap plkst.15:47 avārijā uz Tīnūžu šosejas bojā gājis cilvēks.

Par negadījumā cietušajiem informācijas nav.

Savukārt uz auto ceļa Tīnūži - Koknese (P80) 48 kilometrā notikusi vieglās un smagās automašīnas frontāla sadursme, kurā ir cietuši cilvēki, liecina sadursme.lv publicētā informācija. Notikuma vietā strādā VUGD, ceļu policijas un ātrās neatliekamās palīdzības darbinieki.

Ceļu policijā TVNET informēja, ka plkst.15.47 Valsts policija saņēma izsaukumu uz satiksmes negadījumu uz autoceļa P80 Tīnuži-Koknese, kur, kā liecina sākotnējā informācija, notikusi vieglās un kravas automašīnas sadursme. Negadījumā ir viens bojāgajušais. Satiksme šobrīd pilnībā bloķēta, dienesti strādā notikuma vietā.

"Latvijas Valsts ceļi" ziņo, ka satiksme šajā vietā ir pilnībā bloķēta, un avārijas vietu var apbraukt caur Skrīveriem pa a/c Augšlīgatne–Skrīveri (P32) un Daugavpils šoseju (A6).

Foto: Sadursme.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu