Noskaties Nožēla nelīdzēs! Valmierā vīrietis par bēgšanu no policijas tiek pie barga soda

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Pakaļdzīšanās Valmierā.
Pakaļdzīšanās Valmierā. Foto: Ekrānuzņēmums no video/"Sadursme"/"Instagram"

Pirmdienas, 25. decembra, pievakarē Valmieras policijā atskanēja telefona zvans. Iedzīvotāji ziņoja par neadekvātu šoferi, kas vizinās pa ielām un apdraud apkārtējos, vēsta raidījums "Degpunktā".

Kāda aculiecinieka uzņemtajos kadros redzams, kā policisti diennakts tumšajā laikā vajā nepakļāvīgu šoferi. Video beidzas bez acīmredzama rezultāta, taču tagad likumsargi atklāj, ka viņu darbības bijušas sekmīgas.

Pakaļdzīšanās ilgusi vairākas minūtes, un bēdzējs izraisījis vairākas bīstamas situācijas, neapstājoties pie STOP zīmes, pārvietojoties pa pretējo joslu un uzbraucot virsū ceļazīmei. Drīz vien viņš apturēts. Pārbaudot datus, noskaidrots, ka vainīgais ir 1991. gadā dzimis vīrietis, kurš pēc nogādāšanas slimnīcā atteicās no alkohola pārbaudes veikšanas. Par šo gadījumu uzsākts kriminālprocess, un vīrietis ir aizturēts.

Neilgā pakaļdzīšanās netālu no Ģīmes Dzirnavu dīķa pa Brēžas ielu tagad vīrietim maksās ļoti dārgi. Bet sekas varēja būt vēl smagākas. Otrajā dienā vīrietis jau visu nožēlojis un apzinājies savas rīcības sekas. Tas gan viņam nepalīdzēja, jo sākts jau minētais kriminālprocess, pieci administratīvie procesi un viņam par nodarīto būs jāmaksā vairāki tūkstoši.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu