Kā piesaistīt veiksmi Jaunajā Zaļā Pūķa gadā?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Veiksme nav brīnums, kuru dzīve mums uzdāvina tāpat vien. Tas ir nopietns darbs katram ar sevi un sev būtiskām dzīves sfērām. Kad tās būs sakārtotas, būsim gatavi arī piesaistīt veiksmi!

Šajā ceļā noderīgs palīgs būs plānotājs “Labbūtības ceļvedis 2024”, kurš palīdzēs sistematizēt ikdienu, izvirzīt prioritātes un sasniegt iecerēto.

Viena no plānotāja līdzautorēm ir žurnāliste Una Ulme, un vāka autors – mākslinieks Aivars Vilipsons.

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto

Sākot jaunu gadu, primārais uzdevums ir definēt, ko tieši vēlamies šajā gadā sasniegt. Tas ir lielais virsmērķis. Tad attiecīgi jāraugās, kas un kurās dzīves sfērās jāmaina vai jāuzlabo, lai to varētu īstenot. Lielisks palīgs šeit būs Dzīves līdzsvara rats, kuru ieteicams aizpildīt, sākot un noslēdzot gadu. Katru mēnesi varam paraudzīties, kādas izmaiņas notikušas, kādi mazāki mērķi jāizvirza un kādi konkrēti soļi jāsper to īstenošanai.

Dzīves līdzsvara rats palīdz definēt, kas šobrīd notiek tavā dzīvē un kam jāpievērš uzmanība, lai sāktu reālas pārmaiņas.

Izejot no tā, varam palūkoties, kādi ieradumi mums traucē šo mērķu sasniegšanai, to vietā izvirzot jaunus - tādus, kas sekmēs pašizaugsmi. Vēl viens instruments, kas iekļauts plānotājā, ir ABC laika plānošanas metode, kas katru dienu palīdzēs noteikt veicamo darbu prioritātes.

Ja esi no tiem, kas vadās pēc Mēness fāzēm un astroloģiskās prognozes, tad arī par šo aspektu ir padomāts - izmantojot QR kodu, kurš publicēts plānotājā, ir pieejama prognoze kā gadam kopumā, tā katram mēnesim un dienai.

Plānotājs ir savienots ar mājas lapu un katru dienu, izmantojot QR kodu, iespējams aplūkot mēneša un dienas astroloģisko prognozi.

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto

Katru mēnesi un arī ceļveža beigās atstāta brīva vieta, kur pierakstīt savas idejas, pārdomas, izaicinājumus, būtiskākās atziņas vai jebko citu, kas kādā brīdī šķitīs pierakstīšanas vērts.

Kopumā “Labbūtības ceļvedis 2024” veidots tā, lai mudinātu vairāk laika veltīt sev – savai pašanalīzei un pašizaugsmei. Tas mudina kaut reizi dienā apstāties no ikdienas skrējiena un ieklausīties sevī. Rīkoties, ja kaut kas neapmierina, un pilnveidoties jomās, kur vēlies sasniegt progresu. Tad arī būsim gatavi veiksmes formulai, kura skan “veiksme rodas tur, kur sagatavotība satiek iespēju”.

Plānotājs nopērkams lapā tavalabbutiba.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu