Notikušas izmaiņas advokātu biroja "Sorainen" vadībā (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Advokātu biroja "Sorainen" partnere Eva Berlaus piedalās advokātu biroja "Sorainen" rīkotajās mediju brokastīs, kurās iepazīstina ar juridiskajām un nodokļu Top tēmām, kas būs politiķu un uzņēmēju dienaskārtībā 2019. gadā.
Advokātu biroja "Sorainen" partnere Eva Berlaus piedalās advokātu biroja "Sorainen" rīkotajās mediju brokastīs, kurās iepazīstina ar juridiskajām un nodokļu Top tēmām, kas būs politiķu un uzņēmēju dienaskārtībā 2019. gadā. Foto: Zane Bitere/LETA

No šodienas zvērinātu advokātu biroja "Sorainen" līdzšinējā Latvijas biroja vadītāja Eva Berlaus kļūs par visa "Sorainen" biroja vadītāju, pārņemot šo amatu no partnera Laimona Skibarkas, informēja birojā.

Savukārt biroja partnere Ieva Andersone, kura vada Latvijas biroja Konkurences un regulēto jomu prakses grupu, tiek iecelta par Latvijas biroja vadošo partneri.

Abām vadītājām ir būtiska loma "Sorainen" attīstībā, jo viņu karjeras izaugsme ir noritējusi "Sorainen", uzsver juristu birojs.

Berlaus birojam pievienojās 2000.gadā kā juriste un 2010.gadā esot kļuvusi par pirmo sievieti, kas vada lielu zvērinātu advokātu biroju Baltijas valstī. Andersone sāka profesionālās gaitas birojā 2005.gadā kā jurista palīdze. Būdama sarežģītu konkurences tiesību, intelektuālā īpašuma un regulēto jomu jautājumu lietpratēja, viņa 2019.gadā pievienojās biroja partnerībai.

Berlaus papildināja savas zināšanas un pilnveidoja vadības prasmes, absolvējot maģistra studiju programmu "Uzņēmējdarbības vadība" (Executive MBA) Stokholmas Ekonomikas augstskolā Rīgā, koncentrējoties uz zaļā kursa un vides, sociālos un pārvaldības jautājumu (ESG) risku analīzi.

Savukārt Andersones komanda ir strādājusi pie daudziem nozīmīgiem starptautiskiem projektiem, aptverot atbilstību konkurences tiesību normām, aizstāvību iespējamu pārkāpumu gadījumos, konsultācijas apvienošanās kontroles jautājumos, kā arī intelektuālā īpašuma aizsardzību un Vispārīgā datu aizsardzības regulas atbilstību, klāsta birojā.

Andersone patlaban vada reģionālo Dzīvības zinātņu un veselības aprūpes nozaru grupu un aktīvi darbojas Tehnoloģiju, mediju un telekomunikāciju nozaru grupā.

Pēc vadības pārejas Skibarka turpinās darboties "Sorainen" pārvaldē kā valdes loceklis. Viņš pievērsīsies biroja tālākai virzībai uz sektoru attīstību, kā arī veltīs vairāk laika darbam ar klientiem, galvenokārt - apvienošanas un pārņemšanas, privātā un iespējkapitāla darījumu jomās, kā arī privāto klientu sektorā, informē birojā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu