VIDEO Konflikts par stāvvietu pie tirdzniecības centra beidzas ar apspļaudītu auto (6)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Pie tirdzniecības centra "Akropole Alfa" stāvvietā izcēlās konflikts starp diviem autovadītājiem. Ņemot vērā, ka apmeklētāju bija daudz, ne visiem šoferiem izdevās atrast vietu, kur novietot savu spēkratu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Daniels ar savu "Volvo" vairākas reizes pēc kārtas riņķoja pa "Akropole Alfa" stāvlaukumu, meklējot vietu, kur apstāties. Beidzot atbrīvojās vieta zem ceļa zīmes ar uzrakstu: "Ģimenes stāvvieta". Daniels bija ieradies kopā ar sievu un jutās piemērots kandidāts piedāvāto ērtību izmantošanai.

Daniels apgalvo, ka atgriežoties automašīnas vējstikls bija pamatīgi noķēpāts, taču viņš nevarēja saprast, kā tas varēja notikt. Vīrietis izlēma pārbaudīt videoreģistratora ierakstu. Tur bija redzams vīrietis, kurš staigā gar Daniela automašīnu un izsaka kritiskas piezīmes.

Spļaušanas brīdis nav fiksēts videoierakstā, un fakts nav arī apstiprināts policijā. Lai vai kā, Daniels uzskata, ka nepacietīgais četru bērnu tēvs bija pārliecināts par savu taisnību un tāpēc izlēma svešinieku sodīt.

Par svešas automašīnas apspļaudīšanu kaut kādu atbildību gan var piemērot. Viens no atbilstošajiem Administratīvo pārkāpumu pantiem varētu būt vienpadsmitais, kur aprakstīts aizliegums traucēt sabiedrisko kārtību. Par šo punktu paredzēts brīdinājums vai naudas sods.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu