VIDEO Uz Rīgas apvedceļa notikusi avārija, frontāla sadursme ar kravas auto

TVNET/Degpunktā/TV3.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Avārijas trijstūris. Ilustratīvs foto.
Avārijas trijstūris. Ilustratīvs foto. Foto: Shutterstock

Piektdien, 5. janvārī, uz Rīgas apvedceļa notika smaga autoavārija, cietuši trīs cilvēki, ziņo raidījums "Degpunktā".

Raidījums ziņo, ka 19 gadus vecais "Volvo" šoferis centās veikt apdzīšanas manevru pavisam neīstajā brīdī. Pēc mirkļa viņš frontāli sadūrās ar pretī braucošo kravas auto.

"Es braucu plūsmā. Tā ["Volvo"] automašīna uzsāka apdzīšanu. Es ieslēdzu kreiso pagrieziena rādītāju, lai brīdinātu, ka šobrīd apdzīt nevajadzētu, viņš apdzina, pārkārtojās atpakaļ labajā joslā, asi pārkārtojās, viņu sanesa, un viņš ietriecās taisni šajā automašīnā, busiņā," stāsta aculiecinieks.

Pretējā joslā atradās "Renault" kravas mikroautobuss, un no sadursmes nepaspēja izvairīties neviens no šoferiem. Vieglajā automašīnā sēdēja divi jauni cilvēki – gan šoferis, gan pasažiere ir nepilnus divdesmit gadus veci.

"Ierodoties notikuma vietā, konstatējām, ka divi cilvēki ir guvuši ļoti smagas traumas, un viņi tika nogādāti slimnīcā. Stāvoklis bija stabils, viņi bija pie samaņas. Tāpat šajā negadījumā salīdzinoši vieglas traumas guva vēl kāds cilvēks, kurš tika nogādāts tālāku pārbaužu saņemšanai slimnīcā," raidījumam norāda NMPD pārstāve Arita Freimane.

Plašāk "Degpunktā" sižetā:

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu