Advokātu biroja "Ellex Kļaviņš" komandai pievienojas divas asociētās partneres

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Zvērināta advokāte Zane Veidemane - Bērziņa.
Zvērināta advokāte Zane Veidemane - Bērziņa. Foto: Evija Trifanova/LETA

Sākot ar šī gada janvāri, advokāta birojā "Ellex Kļaviņš" darbu sākušas divas asociētās partneres, informēja birojā.

Biroja komandai pievienojās zvērināta advokāte Zane Bule - Mitka un zvērināta advokāte, Banku un Finanšu prakses grupas līdzvadītāja Zane Veidemane - Bērziņa.

Bule - Mitka ir zvērināta advokāte ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi vadošajos Baltijas advokātu birojos un starptautiska uzņēmuma juridiskās nodaļas vadībā, galvenokārt specializējoties uzņēmumu pārdošanas, iegādes un apvienošanas (M&A) darījumos un komerctiesību jautājumos. Viņa ir sniegusi juridisku atbalstu nozīmīgos M&A, obligāciju emisiju, finanšu un investīciju darījumos. Turpmāk viņa stiprinās un attīstīs "Ellex Kļaviņš" uzņēmumu iegādes un apvienošanas, kā arī komerctiesību prakses grupu.

Veidemanei-Bērziņai ir ievērojama pieredze finanšu pakalpojumu regulējuma jomā, kas iegūta divdesmit gadus ilgās karjeras laikā advokātu birojā un vienā no vadošajām kredītiestādēm. Viņa konsultē bankas un citus finanšu pakalpojumu sniedzējus par darbības uzsākšanu, licencēšanu, iekšējās kontroles sistēmas izveidi un darbību, jaunu produktu ieviešanu, sarežģītiem atbilstības un uzraudzības jautājumiem, kā arī uzņēmumu iegādi un pārstrukturēšanu finanšu sektorā. Viņai ir padziļināta interese par inovatīvu maksājumu risinājumu un digitalizācijas regulējumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu