Noskaties Rīdzinieks jau vairākus mēnešus gaida, kad autoserviss salabos viņa spēkratu

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Kadrs no "Bez tabu" video

Rīdzinieks Uldis pagājušā gada vasarā iekļuva avārijā, kurā bija iesaistīts "Rīgas satiksmes" autobuss un vēl viens auto. Kopš negadījuma jau pagājis krietns laiks, tomēr Ulda mašīna joprojām stāv autoservisā, ziņo TV3 raidījums "Bez tabu".

Uldis autoservisu izvēlējies no apdrošinātāja piedāvātā saraksta. Rīdzinieks bojāto spēkratu aizvedis uz autoservisu "Senson Paint" tikai oktobrī, jo divus mēnešus nācies gaidīt, kad būs pieejamas visas nepieciešamās detaļas.

Uldim apsolīja, ka automašīna būšot saremontēta pēc mēneša, taču, norunātajā datumā atnākot, auto īpašnieks piedzīvojis vilšanos – auto joprojām nebija salabots.

Piemēram, viņu neapmierināja veiktais krāsojums. Tāpat Uldis pamanīja, ka no jumta salonā tecējis ūdens.

Uldis ar darbiniekiem sarunājuši, ka defekti tiks novērsti, taču arī nākamajā reizē vīrietis pamanījis, ka šoreiz jau citas problēmas nav novērtas. Viņš notikušo uzskata par krāpniecību.

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs radījumam "Bez tabu" norāda, ka nesen saņēma šīs personas sūdzību, kas pēc būtības ir par servisa sniegto pakalpojumu, nevis apdrošinātāju. Izvērtējot visus lietas apstākļus un informāciju, birojs var sniegt ieteikumu satikties visām trim iesaistītajām pusēm, lai atrisinātu problēmu. Tāpat birojs saņēmis informāciju, ka apdrošinātājs plāno izvērtēt turpmāko sadarbību ar šo servisu.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu