Noskaties Rīgā, Vecāķu prospektā un Jaunciema gatvē vairāki desmiti automašīnu asās bedrēs pārsit riepas (4)

TVNET/Degpunktā/TV3.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Trešdienas rītā Vecmīlgrāvī ar ieslēgtām avārijas ugunīm rindā stāvēja vairākas automašīnas. Visiem apturētajiem transportlīdzekļiem bija sabojātas riepas dziļo bedru dēļ. Šoferi nikni par draņķīgo ceļa stāvokli gaidīja ierodamies policiju, vēsta “TV3” raidījums "Degpunktā". Runa ir par ceļa posmu Vecāķu prospektā. Savukārt trešdienas vakarā līdzīga situācija bija izveidojusies tur pat netālu otrpus dzelzceļam – Jaunciema gatvē, par ko liecina sociālajos tīklos publicētā informācija.

Par “amerikāņu kalniņiem” Vecāķu prospektā cilvēki viens otru brīdināja, izmantojot sociālās tīklošanās vietnes. Publicētajos attēlos un video kadros automašīnu vadītāji sašutuši norādīja ceļa posmus, kurus rotā bīstamas bedres.

“Es esmu vienkārši šokā. Uzpildes stacijā evakuators, jau notiek automašīnu evakuācija. Draugiem riteņu vairs nav. Man vispār nav vārdu,”

video sūdzas kāds no autovadītājiem.

“Man, kā rezultātā, priekšējā labā riepa vispār saplīsa. Tur neko vairs nevar salīmēt. Meitenei divas riepas. Neko nevar salabot,”

pastāsta Aleksejs.

Savukārt Georgs, kurš palika bez priekšējās riepas, papildina:

“Pie tam es braucu un jau redzēju tur avārijas gaismas, samazināju ātrumu uz maksimums 20 kilometriem stundā, es iebraucu un uzreiz sapratu, ka riepai un diskam viss “čau”.”

Nejaukā bedre bija labi paslēpusies un piemānīja arī pieredzējušus šoferus. Lietusūdens veiksmīgi nomaskēja nolūzušā asfalta malu. Redzot, kā “Degpunktā” komanda izmanto koka zaru, lai noteiktu bedres aptuveno dziļumu, ceļu policistes nāca talkā un piedāvāja atbilstošu mērierīci.

Vadoties pēc ceļu policistes aizlienētā lineāla, iespējams spriest, ka bedres dziļums ir desmit centimetri.

Līdzīga situācija trešdienas vakarā bija izveidojusies Jaunciema gatvē, kur riepas īsā laikā pārsistas vismaz 17 automašīnām.

Vairāk skaties “Degpunkta” sižetā

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu