"Jaunā vienotība" par kandidātiem Eiropas Parlamenta vēlēšanām informēs februāra sākumā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Partiju apvienības "Jaunā vienotība" (JV) un partijas "Vienotība" apvienotajā domes sēdē un kopsapulcē 3.februārī JV iepazīstinās ar Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanu programmu un kandidātu sarakstu.

Kā informēja JV pārstāve Anna Ūdre, mediju pārstāvji aicināti uz atklāto apvienoto domes sēdi un kopsapulci 3.februārī, plkst.10 Latvijas Nacionālās bibliotēkas korē.

Sēdes dalībniekus uzrunās "Vienotības" domes priekšsēdētājs Hosams Abu Meri, "Vienotības" priekšsēdētājs Arvils Ašeradens, JV priekšsēdētājs Krišjānis Kariņš, "Vienotības" valdes locekle un Ministru prezidente Evika Siliņa.

Ziņojumus sanāksmē sniegs JV "cilvēki Briselē" - Eiropas Komisijas priekšsēdētājas izpildvietnieks Valdis Dombrovskis, EP deputāti Sandra Kalniete, Inese Vaidere, Dace Melbārde, kā arī citi partiju apvienības līderi un biedri.

Kā ziņots, EP vēlēšanās JV kā saraksta līderi varētu virzīt Eiropas Komisijas priekšsēdētājas izpildvietnieku Dombrovski, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija.

Iepriekš publiski izskanējis, ka no JV uz EP varētu kandidēt arī ārlietu ministrs, iepriekšējais Ministru prezidents Kariņš, kā arī pašreizējās EP JV deputātes Sandra Kalniete un Inese Vaidere.

EP vēlēšanas paredzētas jūnija sākumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu