"Esmu šeit, lai notirgotu šo lūzni!" Igaunijā par interneta hitu kļūst kāds auto sludinājums

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Ground Picture/Shutterstock

Automašīnas tirgošana nav nekas neparasts. Tiesa, kāds igaunis savu automašīnu sludinājumu mājaslapā "Soov" cenšas pārdot ar ļoti oriģinālu aprakstu.

Igaunis vēlas pārdot 2005. izlaiduma gada "Nissan Primera" transportlīdzekli. Sākumā, protams, norādīti visi automašīnas tehniskie aspekti, taču īpašnieka pievienotais spēkrata apraksts sajūsminājis daudzus cilvēkus.

"Esmu ieradies šeit, lai pārdotu šo lūzni (citi to sauc par "Nissan Primera"), kuram ir 1,8 litru benzīna dzinējs un mehāniskā ātrumkārba. Mašīna saņēmusi daudz vairāk mīlestības nekā es no sava tēva.

"Bučas" (buktes) lielākoties ir no akmeņiem, stirnām, jo īpaši vienā sānā. Kopumā tā ir braucama, var nobremzēt, daudz kur grab, bet galvenais - neizjūk. Kādam tā var noderēt kā darba mašīna, citam - kalpot par gada neglītāko projektu.

Tehniskā apskate ir līdz decembra beigām, var paspēt nosvinēt Ivana Kupalas dienu un, iespējams, paēst mandarīnu mašīnā Ziemassvētkos. Svētku lampiņas gan pašiem jāsagādā, jo, liekas, panelī nedeg. Aizmirsu piebilst - priekšā sēdošajiem krēslu apsilde ir, bet aizmugurē sēdošajiem par to būs jādomā pašiem. Automašīnas cena? Vēl neesmu izdomājis, bet varētu būt starp kartupeļu maisu un sarūsējušu G klases "Mercedes". Tātad cenu piedāvājiet paši," norāda "Nissan" īpašnieks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu