Noskaties Pretrūsas eksperti atklāj visvairāk rūsējošo auto topu

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

"Krown Latvija" ar automašīnu un citas tehnikas pretrūsas apstrādi nodarbojas jau 14 gadu. 2023. gadā vien apstrādātas 6500 automašīnas. Ekskluzīvi raidījumam "TV Autoziņas" "Krown Latvija" pārstāvis gatavs atklāt biežāk rūsējošās, kā arī izturīgākās vieglo automobiļu markas, kas sasniegušas vismaz 10 gadu vecumu.

Visvairāk rūsējošie modeļi no Āzijas ir vismaz desmitgadīgi "Lexus RX", turpat arī "Mitsubishi Outlander" un ASX. Izrādās, ka "brūnais mēris" līp arī ar kvalitāti un izturību izslavētajai "Toyotai", tostarp arī izslavētajiem "Land Cruiser" visurgājējiem.

Bet kā tad neoficiālajā "rūsiņu" topā izskatās Eiropas ražotāji? "Krown" pārstāvis atklāj, ka pēdējos gados arvien biežāk grēko "Volkswagen" ražojumi, arī "Volvo". Un, kā bieži lasāms forumos, krāsas burbuļus un brūnus pleķus mūsu apstākļos prasmīgi prot izaudzēt arī citi premium vāģi "Mercedes", "Jaguar" un "Land Rover"/"Range Rover". Bet tagad uzmanību izstrādājumiem, kas "Krown Latvija" ieskatā rūsē nu ne tā ka nemaz, bet noteikti mazāk.

Tie ir "Hyundai" un "Kia", kā arī franču "Renault", "Peugeot" un "Citroen" automašīnas, kas nepamatoti tiek uzskatītas par nepiemērotām mūsu ziemām. Tāpat jāuzslavē "Opel", kas savulaik bija rūsas sinonīms. Protams, šis apkopojums ir subjektīvs un izriet no "Krown Latvija" klientu profila.

Pārsvarā tās ir 10 - 15 gadus un pat vecākas automašīnas. Taču boksos iebrauc arī jaunāki auto, un novērojumi nav iepriecinoši - rūsē viss un visi.

Plašāk "TV Autoziņas" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu