Noskaties Bedrēs var iekāpt līdz pat potītēm! Ļaudis saniknoti par Rīgas ielu katastrofālo stāvokli (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Autovadītāji Rīgas ielu stāvokli sauc par šausmīgu. Pašvaldība šoziem bedru lāpīšanai iztērējusi jau vairāk nekā 700 tūkstošus eiro, vēsta raidījums "Bez tabu".

Ar raidījumu sazinājās rīdzinieks Roberts, kurš ziņoja par bīstamu, ilgstoši neaizdarītu bedri Dārzciema apkaimē.

"Dzīvoju Dārzciemā, Kaibalas ielā. Katru dienu braucu uz darbu pa ierastu maršrutu – no Kaibalas ielas nogriežos pa labi uz Piedrujas ielu. Līdz ar jaunās maģistrāles izbūvi automašīnu plūsma, iebraucot Dārzciemā, ir manāmi palielinājusies. Problēma ir, ka vietā, kur krustojas Piedrujas un Kaibalas iela, ir izveidojusies milzīga bedre, drīzāk asfalts izkusis līdz ar sniegu. Katru dienu tiek manītas mašīnas ceļa malā ar pārsistām riepām, pat varbūt ar kaut ko nopietnāku. Vairāk nekā nedēļu pie “bedres” nav pat nekāda apzīmējuma par apdraudējumu. Vai tas ir normāli, vai atbildīgajiem dienestiem nebūtu jāiesaistās?" norādīja Roberts.

Ja, iebraucot bedrē, sanāk apskādēt automašīnu, talkā var nākt KASKO apdrošināšanas polise. Aptuveni 80 procentu no visiem apdrošināšanas gadījumu pieteikumiem pēc automašīnas apskādēšanas bedrēs ir Rīgā, informēja Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojā.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu