VIDEO Izraisa avāriju un aizbēg. Meklē gļēvu šoferi, kurš izraisīja trīs auto sadursmi Ulmaņa gatvē (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" video.

Pirmdien, 29. janvārī, Rīgā, netālu no Kārļa Ulmaņa gatves tilta, kāds vēl nenoskaidrots automašīnas vadītājs izraisīja avāriju un aizbēga no notikuma vietas, vēsta raidījums "Degpunktā".

"Audi" vadītājs stāsta, ka nedaudz pāri plkst. 7 viņš kopā ar draudzeni sēdēja automašīnā Kārļa Ulmaņa gatvē un sajuta pamatīgu triecienu no aizmugures. Kāds pārgalvīgs transportlīdzekļa vadītājs nebija novaldījis stūri un izraisīja sadursmi.

Sadursmē iepretim veikalam "Motofavorīts" cieta kopā trīs transportlīdzekļi – Ervita vadītais "Audi", pretējā joslā stāvošais KIA un pagaidām nenoskaidrota automašīna, kuras vadītājs aizbēga no notikuma vietas. Pāris minūtes pēc notikušā pie cietušo spēkratu šoferiem pienāca aculiecinieks.

Ervits uzsver, ka noderētu palīdzība vaininieka identificēšanā, lai būtu iespējams šoferi saukt pie atbildības un saņemt kompensāciju par zaudējumiem. Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju biroja pārstāvji gan mierina, ka pietiktu vien ar "vainīgās" automašīnas numura zīmi.

Šoferi, kas braukuši pa Kārļa Ulmaņa gatvi laika posmā no plkst. 7.00 līdz 7.30 un kuriem ir pieejami video reģistratora dati, ir aicināti sazināties ar Ervitu (tālr.: 27467926) vai arī ziņot policijai pa tālruni: 67086687 vai 110.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu