Daudzviet Vidzemē un Latgalē ceļi ir sniegoti un apledo

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: dpa/scanpix

Otrdienas rītā sniegs un apledojums daudzviet Vidzemē un Latgalē, kā arī vietām Liepājas apkārtnē apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, informēja "Latvijas valsts ceļi".

Šorīt apgrūtināti braukšanas apstākļi ir pa Tallinas šoseju, pa Vidzemes šoseju no Rīgas līdz Raunas pagriezienam un no Smiltenes pagrieziena līdz Veclaicenei, pa Valmieras šoseju un pa Rīgas apvedceļu Vidzemes pusē.

Tāpat apgrūtināti braukšanas apstākļi ir pa Daugavpils šoseju no Rīgas līdz Jēkabpilij un no Izvaldas līdz Pāterniekiem, pa Kokneses šoseju, pa Rēzeknes šoseju, pa ceļu Grebņeva- Rēzekne- Daugavpils un pa Rēzeknes apvedceļu.

Pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Liepājas, Limbažu, Valkas, Valmieras, Cēsu, Alūksnes, Balvu, Gulbenes, Madonas, Ogres, Jēkabpils, Aizkraukles, Rēzeknes, Preiļu, Ludzas un Krāslavas apkārtnēs.

Sniegotos ceļa posmus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 19 ziemas dienesta tehnikas vienības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu