Noskaties Dīķa ielā milzu bedrē sabojāti vairāki auto. Vietām tās dziļums ir ap pusmetru (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Rīgā, Atgāzenes mikrorajonā, jau vairāki autovadītāji apskādējuši savus spēkratus, mēģinot pārbraukt pāri aizsalušai peļķei, bet nenojaušot, cik lielās nepatikšanās iekulsies, vēsta raidījums "Degpunktā".

Dīķa ielā pie milzīgās bedres sastaptais Igors stāsta, ka vedis draugus uz vilcienu, bet negaidīti automašīna ieslīdēja zem ūdens un ledus esošā bedrē. Tik tikko "Isuzu Trooper" no slazda ir izvilkts, un Igors par notikušo jau spēj pasmaidīt.

Pēdējo dienu laikā Igors nav vienīgais, kurš riskējis braukt cauri peļķei un palicis tajā. Apkārtnē uzrunātie stāsta, ka glābt nācies pat atkritumu vedēju. Situācija Dīķa ielā sadusmo arī gājējus, kas ikdienā pa konkrēto maršrutu pārvietojas vairākas reizes.

Dziļākajā vietā bedre ir apmēram 50 centimetrus dziļa. Rīgas domes Ārtelpas un mobilitātes departamentā norāda, ka autovadītāji laika gaitā ir iebraukuši sliedes pļavā un paši pieņēmuši, ka tā ir iela.

No pilsētas skatu punkta tā ir neizbūvēta teritorija. Pēc pirmajiem negadījumiem pagājušā gada izskaņā, kad bedrē iebrauca vairāki nomas spēkrati, aplikācijā "Waze" šis posms tika izņemts kā apbraucamais ceļš. Tomēr vadītāji neatkāpjas un to turpina izmantot.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu