Noskaties Pirmizrāde pēc pirmizrādes. Ko skatīsim izstādē "Auto 2024"? (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kamēr lielākās Eiropas autoizstādes laiž zaļus burbuļus, meklē investorus vai pārtop par stāvdrāžu šoviem, Rīgas starptautiskajai autoizstādei šādu problēmu nav. Arī šogad no 19. līdz 21. aprīlim Ķīpsalā durvis vērs lielākais autonotikums Baltijā. Šopavasar tajā būs dažas Eiropas mēroga pirmizrādes.

"Škoda" importētājs "Auto 100" būs gatavs izrādīt jaunos "Superb" un "Kodiaq", kā arī atjauninātos "Kamiq", "Scala" un "Octavia". Turklāt jauno "Superb" un "Kodiaq" cenas tiks izziņotas tieši izstādē.

Ierasti centrālajā vietā atradīsies viens no nopietnākajiem "Škoda" konkurentiem - "Volkswagen". "Moller Auto" stendā varēsim apskatīt pilnībā jauno "VW Tiguan", atjaunināto "T-Cross", elektromobili ID.7 un, protams, kulta pikapa "Amarok" jaunāko izlaidumu.

Kur "Volkswagen" tur arī "Audi"! Četri riņķi tikko iekārtojušies jaunā mājvietā, taču gatavošanās autoizstādei tāpēc nav atlikta. Mēģinājumā atkārtot "Audi e-tron" veiksmes stāstu firmas pārstāvji izstādē startēs ar īpašiem "Q8 e-tron" un "Q4 e-tron" piedāvājumiem.

Savukārt "Audi" iekšdedzes auto Q3 un Q5 īpašās komplektācijās ar cenām kaitinās apjoma modeļus. Bez tam līdzās ilggadīgiem dalībniekiem "Auto 2024" redzēsim izstādēs sen neredzētus spēlētājus, tostarp arī Īle Auto. Un tam ir sensacionāls iemesls - pavisam jauna marka Latvijas tirgū! Ķīniešu gigants "Great Wall Motors" ienācis Baltijas tirgū ar elektromobiļu zīmolu "Ora".

Plašāk "TV Autoziņas" sižetā!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu