FOTO un VIDEO Smiltenes pusē īsā laikā vienā līkumā avarē divi baļķvedēji

TVNET Auto
Papildināts 13:47, 21. februāris, 2024
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: "Sadursme"

Otrdien, 20. februārī, Latvijas ziemeļaustrumos notikušas vairākas baļķvedēju avārijas. Vienā no negadījumiem cietis arī Valsts policijas busiņš.

"Sadursme", kas apkopo aculiecinieku sniegto informāciju, portālu TVNET informēja, ka negadījumā Smiltenes pusē viens pēc otra avarējuši baļķvedēji. Savukārt citā negadījumā Balvu novadā avarēja baļķvedējs, kurā pēc tam ieslīdēja Valsts policijas busiņš.

Valsts policija portālu TVNET informēja, ka 20. februārī pulksten 11.34 Smiltenes novadā, Bilskas pagastā uz autoceļa Mēri–Lobērģi automašīna "Volvo" ar piekabi nobrauca no ceļa un apgāzās. Cietušo nav. KASKO gadījums.

Foto: "Sadursme"

Savukārt otrs reģistrētais gadījums ir tieši tajā pašā ceļa posmā, kur automašīna "Scania" ar piekabi nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Cietušo nav, KASKO gadījums.

Foto: "Sadursme"

Piebilde - video ir no avārijas Smiltenes novadā, bet foto - Balvu novadā.

Par negadījumu Balvu novadā Valsts policija informē - 20.februārī ap plkst. 11.00 Valsts policija saņēma izsaukumu par notikušo ceļu satiksmes negadījumu Balvu novada Tilžas pagastā.

Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka ceļu satiksmes negadījuma rezultātā smagā mašīna "Volvo FH", kuru vadīja 1984.gadā dzimis vīrietis, ir ieslīdējusi grāvī. Ļoti slidena un ceļa slīpuma dēļ, diemžēl arī Valsts policijas dienesta transportlīdzeklis ieslīdēja ceļa pretējā pusē un atstutējās pret iepriekš avarējošo transportlīdzekli.

Ceļu satiksmes negadījumā cietušo nav.

Valsts policija skaidro notikušā apstākļus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu