Foto un video Ukrainas atbalsta mītiņa laikā Daugavpilī provokatori šāvuši petardes (15)

Valsts policija noskaidrojusi iesaistītās personas
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Daugavpils iedzīvotāji piedalās Ukrainas atbalsta pasākumā
Daugavpils iedzīvotāji piedalās Ukrainas atbalsta pasākumā Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

Sestdien, 24. februārī, apritēja divi gadi, kopš Krievija sāka pilna mēroga iebrukumu Ukrainā. Pieminot divus gadus kopš iebrukuma, Ukrainas atbalsta mītiņš notika arī Daugavpilī. Gan pirms Daugavpils mītiņa, gan tā laikā provokatori šaudījuši petardes, liecina informācija mikroblogošanas vietnē X (iepriekš - "Twitter").

Mikroblogošanas vietnes X (iepriekš - "Twitter") lietotāja Anželika raksta: "Gan pirms Daugavpils mītiņa, gan tā laikā provokatori šaudīja petardes – ap 100 metru rādiusā. Reakcija no pašvaldības policijas sekoja tikai tad, kad klātesošie palūdza pievērst tam uzmanību. Video var dzirdēt, ka petardes tika uzspridzinātas klusuma brīdī, pieminot kara upurus."

Foto: Ukrainas atbalsta pasākums Daugavpilī

Valsts policija (VP) savā X kontā norādījusi, ka ir uzsākts administratīvā pārkāpuma process, noskaidrotas arī iesaistītās personas.

Jau vēstīts, ka, paužot Latvijas solidaritāti ar ukraiņu tautu un apliecinot iedzīvotāju atbalstu cīņā ar agresoru par mieru un neatkarību, visā Latvijā sestdien, 24. februārī, notika dažādi Ukrainas atbalsta pasākumi. Pasākumu norisei gan Rīgā, gan arī Daugavpilī varēja sekot arī portāla TVNET tiešraidē un sagatavotajos foto un video materiālos.

Video: TVNET reportāža no Ukrainas atbalsta pasākuma Daugavpilī 

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu