Krievi testējuši sagrābto amerikāņu kaujas mašīnu "Bradley" (9)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: defence-blog.com

Okupantu militārie spēki apšaudījuši trofeju –"Bradley" kājnieku kaujas mašīnu, ko ukraiņi bija saņēmuši no Rietumiem. Pārbaudes mērķis bija identificēt "Bradley" vājās vietas un novērtēt kājnieku kaujas līdzekļa spējas, vēsta "Defence Blog".

Novērtēšanas laikā "Bradley" tika apšaudīts ar standarta 30 mm ložmetēju 2A42, izmantojot lodes, kas spēj tikt cauri bruņām. Lai gan testēšanas rezultāti joprojām nav atklāti, vizuālie pierādījumi no "Bradley" borta ekrāniem norāda uz ieroču testēšanas tipiskajām pazīmēm. Turklāt no kaujas mašīnas tika noņemti visi sprādzienbīstamie reaktīvo bruņu bloki. Tas, visticamāk, darīts, lai veiktu detalizētu analīzi.

Foto: defence-blog.com

Krievijas spēki rūpīgi pēta kaujās iegūto Rietumu militāro tehniku un ieroču paraugus, lai apzinātu to vājās vietas. Analītiķi pieļauj, ka krievi diez vai mēģinās replicēt Rietumu militāro tehniku taktisko koncepciju atšķirību un savas industriālās bāzes tehnoloģisko ierobežojumu dēļ.

Sagūstīto militāro transportlīdzekļu izmēģinājumos uzsvērti Krievijas pastāvīgie centieni savākt izlūkdatus un vairot izpratni par Rietumu militāro tehnoloģiju. Tomēr izaicinājumi, kas saistīti ar tehnoloģiskajiem ierobežojumiem un doktrinālajām atšķirībām, var ierobežot Krievijas iespējas replicēt vai efektīvi integrēt Rietumu iekārtas savā militārajā arsenālā.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu