Noskaties Bīstamā krustojumā pie Ikšķiles šoferis par mata tiesu izvairās no traģēdijas

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Pirms pāris gadiem, cenšoties risināt infrastruktūras problēmas Ikšķiles pusē, Latvijas Valsts ceļi izveidoja apjomīgu būvprojektu. Tas tika noraidīts, pašvaldībai stingri turoties pie savas nostājas. Pirms pāris dienām kāds vietējais iedzīvotājs saskārās ar dzīvībai bīstamu situāciju, kuru, visticamāk, noraidītā būvprojekta izstrāde būtu novērsusi, vēsta raidījums "Degpunktā".

Kādas darba dienas vakarā ap plkst. 18. "Nissan" automašīnas vadītājs Renārs (vārds mainīts) mēroja ceļu mājup no Rīgas virzienā uz Ogri. Elkšņu apkaimē Renārs nonāca bīstamā situācijā. Kāds BMW vadītājs neuzmanīgi šķērsoja krustojumu, un abi spēkrati gandrīz sadūrās.

Renārs spieda bremzes pedāli un ar labo reakciju paspēja izvairīties no negaidītā šķēršļa. Pats BMW vadītājs, izrādās, nemaz nebija pamanījis avārijas situāciju un turpināja ceļu, līdz Renārs viņu panāca, ar mērķi pārrunāt notikušo. Šoferis atzina, ka nemaz neesot pamanījis Renāru un acīmredzot neuzmanīgi braucis pāri divām joslām. BMW šoferis atklājis, ka esot noguris.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu