Kā no pelēkas peles kļūt par seksuālu sievieti? Pieredzē dalās Kristīne (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Facebook/ Instagram/ Kristīne Zviedre

Personības izaugsmes trenere Kristīne Zviedre raidījumā "Zilonis studijā" dalījās savā viedoklī un pieredzē par to, vai seksapīlu un seksualitāti dzīves laikā ir iespējams izkopt.

Kristīne atklāja, ka visu dzīvi nav jutusies seksapīla un to ir apzināti kopusi laika gaitā.

"Mans stāsts ir tāds, ka es esmu augusi laukos, principā varu teikt, ka esmu lauku meitene. Un daudziem no mums, augot kaut kādā konkrētā vidē, mēs ne vienmēr jūtam  seksualitāti tā dēļ, kā pret mums ir izturējušies vecāki vai kādā sabiedrībā mēs esam auguši, un šeit var būt tie bloki, kā es patiesībā jūtos par sevi," skaidroja Kristīne.

Foto: Zilonis studijā

Kristīne atzina, ka agrāk seksualitātes tēma ģimenē bijusi tabu un neviens par to nav runājis. "Neviens nerunāja ģimenē par to, ko nozīmē sievišķīga, seksuāla sieviete, varbūt pat joprojām tā tēma netiek ļoti cilāta. Un patiesībā, tas, kā sievietes saskaras ar šo tematu, ir saskarsmē ar savu mammu vai citām sievietēm. Un, ja mēs redzam, ka šīs sievietes šo seksualitāti sevī nepieņem vai nerāda, tad arī attiecīgi arī mēs nevaram to izkopt un nesaprotam, kas tas ir.

Un, ja es skatos uz savu bērnību, tad mana mamma īpaši nerādīja savu seksualitāti. Un kas priekš manis ir seksualitāte? Tas nav nekādā ziņā saistīts ar kaut kādu vulgaritāti vai ārējo izskatu, tas vairāk ir par iekšējo enerģiju. Un iekšējā enerģija veidojas no psiholoģiskā aspekta, tas ir, kā mēs par sevi jūtamies."

Kristīne, kuras aizraušanās ir deja, atklāj, ka pēc pārvākšanās uz pilsētu no laukiem saskārusies ar citām sievietēm, kurās esot iekšā bijusi "enerģija".

"Tādēļ arī es sāku nodarboties gan ar pašizaugsmi, kas ir šis psiholoģiskais aspekts, skatīties, kas tad man prātā bloķē būt par seksuālu sievieti, un plus mijiedarboties ar ķermeni, jo seksualitāte ir tad, kad mēs jūtam savu ķermeni. Jo ļoti daudzas sievietes ir "savā galvā", un viņas ir kokainas." 

Kristīne uzsvēra, ka sievietēm esot svarīgi strādāt ar to, kā viņas redz citas sievietes. "Ja tu nepieņem seksualitāti citā sievietē, tu viņu nepieņemsi arī sevī."

Vairāk skaties raidījumā!

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu