NOSKATIES Rīgā, iespējams, uzdarbojas krāpnieciski skaistumkopšanas pakalpojumu sniedzēji

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš no video

LTV raidījuma “4. studija” skatītāja no Ludzas mēroja garo ceļu uz Rīgu, cerot saņemt skaistumkopšanas pakalpojumu, kas sola ievērojami atjaunot sejas izskatu un novērst novecošanās pazīmes. Tomēr tā vietā ir vien vilšanās un bez čeka samaksāti 159 eiro, ziņo raidījums.

Raidījuma skatītāju uz Rīgu aizvilināja reklāma internetā, kurā tika piedāvāta SMAS liftinga procedūra ar neticamu atlaidi. Tā ir procedūra, kas stimulē zemādas muskuļus, tādējādi izlīdzinot ādas sīkās krunciņas. Procedūra tiek veikta ar īpašu aparātu un parasti notiek aptuveni 40 minūtes.

Ierodoties Rīgā pie kosmetologa, sievieti sagaidīja pavisam dīvaina attieksme. Speciāliste jau uzreiz esot atrunājusies, ka rezultāti būšot manāmi vien pēc četriem mēnešiem, pati procedūra notika tikai īsu brīdi, turklāt samaksa – 159 eiro – tika pieprasīta skaidrā naudā. Čeks tā arī netika izsniegts, un “4. studijas” skatītājai radās aizdomas, ka kļuvusi par krāpniecības upuri. Raidījumam izdevās noskaidrot, ka aizdomīgā skaistumkopšanas speciāliste Rīgā uzdarbojusies vismaz divās dažādās vietās.

Plašāk skaties sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu