Video "Brikšņus un upīti izbridām." NMPD dalās ar varonīgu stāstu par palīdzības sniegšanu sirmgalvim Latgalē

TVNET
Papildināts 19:20, 19. marts, 2024
CopyLinkedIn Draugiem X
"Brikšņus un upīti izbridām." NMPD dalās ar varonīgu stāstu par palīdzības sniegšanu sirmgalvim Latgalē
"Brikšņus un upīti izbridām." NMPD dalās ar varonīgu stāstu par palīdzības sniegšanu sirmgalvim Latgalē Foto: NMPD konts sociālajā platformā "Facebook"

"Ir tādas mājas, kur piebraukt nevar ne pa vienu pusi, ne pa otru pusi. Bet mūsu pusē tā te cilvēki dzīvo. Viņiem sava zeme, savas mīļās mājas! Gribas jau novecot, redzot gan tos mežus, gan tos plašos laukus! Kur tad pie bērniem pilsētas dzīvoklī – tur tik asfalta jūra, nevis ziedošas pļavas aiz loga," vēsta Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) ieraksts sociālajā platformā "Facebook".

"Ne mazums mums tādu izsaukumu, kur gan pa mežu jābrien, gan pa arumiem jākuļas, lai nokļūtu līdz pacientam. Te arī – brikšņus un upīti izbridām, pa laukiem un tīrumu pusotru kilometru kājām ar visu aparatūru vicojām. Bet atpakaļ. Tur gan mums VUGD puiši palīdzēja, kā vienmēr. Pacients gados. Sirsniņa vāja, bet miesās un dūšā vēl varens vīrs un drosmīgi turējās visu ceļu līdz mūsu mašīnai un slimnīcai," raksta NMPD.

 

Paldies NMPD 332. brigādei - Vladislavam Stivriņam, Diānai Maļiņņikovai un Vjačeslavam Plotņikovam - par stāstu un palīdzības sniegšanu šajā izsaukumā, savu ierakstu sociālajā platformā "Facebook" noslēdz Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu