Vācijā izmeklē kādas ukraiņu sievietes un viņas meitas slepkavību

TVNET/Deutsche Welle
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Schutterstock.com

Policija Vācijas dienvidrietumu daļā izmeklē divu sieviešu no Ukrainas - 51 gadu vecās Marinas Stečenko un viņas 27 gadus vecās meitas Margaritas - slepkavību. Aizdomās par dubultslepkavību, kā arī par Margaritas pusotru mēnesi vecās meitas Mijas nolaupīšanu tiek turēts laulāts pāris no Sandhauzenes, Bādenes-Virtembergas federālajā zemē.

Abi aizturētie laulātie atsakās liecināt un joprojām klusē, ceturtdien, 21. martā, televīzijas kanālam SWR pavēstīja prokuratūra. 

Marinas Stečenko līķis tika atrasts 20. martā pēc divu nedēļu ilgas meklēšanas. Izmeklētāji to uzgāja ezera krastā netālu no Hokenheimas. Meklēšanas operācija sākās pēc tam, kad policija 7. martā Hokenheimā Reinas krastā atrada viņas meitas Margaritas līķi ar vardarbīgas nāves pazīmēm un kļuva zināms par viņas mazmeitas nolaupīšanu. Ukraiņi bija dzīvojuši vietējā bēgļu izmitināšanas centrā.

Bērns vēlāk tika atrasts “kāda pilsētā dzīvojoša pāra - 43 gadus vecas krievu sievietes un 44 gadus veca vācieša – aprūpē”, raksta tabloīds “Bild”. Viņi tika aizturēti 13. marta vakarā un nākamajā dienā arestēti aizdomās par slepkavību. Izmeklētāji meklēja Margaritas māti, jo viņa tika uzskatīta par svarīgu liecinieci šajā lietā.

Saskaņā ar sākotnējo informāciju arī Marina tika nogalināta. Viena no versijām – pāris nogalināja abas sievietes, lai atņemtu bērnu. Vēl pirms Mijas piedzimšanas pāris bija stāstījis kaimiņiem un kolēģiem, ka drīzumā viņiem piedzimšot meita, ziņo “Bild”.

Saskaņā ar “Tagesschau”, atsaucoties uz policijas datiem, izplatīto informāciju, aizturētie abas vēlāk nogalinātās ukraiņu sievietes pazina un bija ar viņām kontaktējušies. Sākotnējā izmeklēšanas versija liecina, ka abas sievietes tika nogalinātas 6. marta vakarā – vispirms māte un dažas stundas vēlāk meita.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu