Jēkabpils novadā notiks militārās mācības ar karavīru, zemessargu un militārās tehnikas piedalīšanos

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Jēkabpils novadā notiks militārās mācības
Jēkabpils novadā notiks militārās mācības Foto: Zemessardzes 56. kaujas nodrošinājuma bataljona arhīvs

No 23. līdz 24. martam Jēkabpils novada Kūku pagasta teritorijā norisināsies Zemessardzes 3. Latgales brigādes 56. kaujas nodrošinājuma bataljona zemessargu plānveida militārās mācības, portālu TVNET informē Zemessardzes 3. Latgales brigādes Komunikācijas daļa.

Mācību mērķis ir uzturēt un pilnveidot zemessargu kaujas prasmes un iemaņas Zemessardzes vienību atbildības teritoriju aizsardzībai.

Mācību uzdevumi tiks veikti gan diennakts gaišajā, gan arī tumšajā laikā, lai trenētu spēju veikt uzdevumus dažādos apstākļos.

Militārās mācības notiks ar Jēkabpils novada pašvaldību, juridiskām un privātām personām saskaņotās teritorijās.

Ar informāciju par iespējām dienēt Zemessardzē var iepazīties tīmekļvietnes www.klustikaravirs.lv sadaļā dienests Zemessardzē. Plašāku informāciju par dienestu var iegūt, zvanot uz tālruņa numuru 1811 vai rakstot uz e-pasta adresi esizemessargs@mil.lv.

Iedzīvotāju ievērībai!

Mācību laikā Jēkabpils novada Kūku pagasta teritorijā pārvietosies militārā tehnika, karavīri un zemessargi ar strēlnieku ieročiem. Mācību uzdevumu veikšanai, tiks izmantota mācību munīcija un kaujas imitācijas līdzekļi, kas rada troksni, bet nekādā veidā neapdraud cilvēku veselību un dzīvību.

Mācību norises vietas pēc mācībām nepieciešamības gadījumā tiks sakoptas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu