VIDEO Nakts laikā Brasas apkaimē piromāns nodedzina auto. Fiksē citus incidentus ar vēl vairākiem spēkratiem

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta.

Rīgā, Miera ielā, glābēji dzēsuši automašīnas salonu, kuru kāds aizdedzinājis ar sērkociņiem. Nakts laikā konkrētajā rajonā norisinājušies vēl vairāki starpgadījumi tieši ar spēkratiem, vēsta raidījums "Degpunktā".

Iznākot no mājām ar domu, ka tūdaļ bērns tiks vests uz bērnudārzu, "Saab" spēkrata saimnieks nemaz nenojauta, ka ugunsdzēsēju automašīnas, kas traucas pa ielu, steidzas glābt viņa transportlīdzekli. Pienākot spēkratam nedaudz tuvāk, vīrietis pamanīja, ka dūmo tieši viņa braucamrīks.

Ugunsdzēsēji uzreiz ķērās pie darba. Ātri vien izdevās nelaimi novērst. Liesmas bija paguvušas izplatīties puskvadrātmetra platībā. Dega automašīnas sēdeklis. Izvelkot bojāto beņķi no transportlīdzekļa, uz tā bija palikušas zīmīgas norādes – deguši sērkociņi.

Sociālajā tīklošanās vietnē "Facebook" trešdienas rītā Brasas apkaimes iedzīvotāji dalījās ar video, kurā redzams, kā jaunietis Hospitāļu ielā ložņā gar mašīnām un vienu no spēkratiem mēģina atvērt. Video autors raksta: "Plkst. 3.00 no rīta, Hospitāļu iela. Jau ne pirmo reizi redzu šo "fruktu". Rausta durvis visiem auto ar cerību, ka vaļā. Kad pamanīja, ka filmēju, sāka draudēt man, ka nošaus."

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu