Panevēžas apgabaltiesa ceturtdien ierosināja lietu, kurā par slepkavību, svešas mantas bojāšanu un sabiedriskās kārtības traucēšanu apsūdzēts 24 gadus vecais Rokišķu rajona Jodupes iedzīvotājs Orests Jasaitis. Jau vairākkārt iepriekš sodītais jaunietis savus noziegumus straumēja "TikTok" tiešraidēs. Vienā no šādām tiešraidēm viņš nogalināja savu kaimiņu.

Pēc tiešraides pats sazinājās ar 112

Neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķi un policisti uz Rokišķu rajona Jodupi tika izsaukti pērn oktobrī. Naktī uz palīdzības tālruni zvanīja kāda satraukusies jauna sieviete, kura informēja, ka tikko tiešajā translācijā redzējusi, kā viņas paziņa smagi piekauj vīrieti un aiziet no notikuma vietas, atstājot cietušo bezsamaņā guļam. Ap to pašu laiku pats apsūdzētais Orests Jasaitis izsauca ātrās palīdzības mediķus, paskaidrojot, ka, ierodoties ciemos, atradis draugu piekautu.

Tomēr viņa paša uzfilmētā "TikTok" tiešraide parāda ko pavisam citu – tajā redzams, ka Orests Jasaitis brutāli sit un spārda kaimiņu. Publisko piekaušanu tiešraidē noskatījās aptuveni 140 cilvēki. Daži no skatītājiem komentāros lūdza, lai vīrietis rimstas un izsauc ātro palīdzību.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X