Noskaties Šeit saprot ne tikai "Aston Martin" un "Lamborghini". Luksusa serviss luksusa automašīnām (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Šoreiz raidījums "TV Autoziņas" viesojās "Aston Martin" un "Lamborghini" pārstāvniecībā Latvijā. Reti kurš zina, ka šajā ēkā K. Ulmaņa gatvē atrodas arī luksusa automašīnu serviss. Ekskluzīvo auto marku "Aston Martin" un "Lamborghini" pārstāvniecība K. Ulmaņa gatvē ietilpst "Automotive Holding" sastāvā.

Tas ir vietējā kapitāla uzņēmums, kam bez šī autocentra pieder arī "Skandi Motors", "Green Motors", "Bentley Riga", "McLaren Riga" un jaunums - "Ferrari" autorizētais serviss Rīgā.

Ne katrs zina, ka aiz "Aston Martin" un "Lamborghini" salona atrodams luksusa automašīnu serviss, par kuru sīkāk raidījumam stāsta pēcpārdošanas vadītājs Mārtiņš Ansonskis.

Šādas auto markas mēdz dēvēt par ultra luksusa segmentu. To apkope un remonts prasa īpašu pieeju, tostarp arī speciālos instrumentus. Lai iegūtu nepieciešamo kvalifikāciju, servisa meistara apmācību process aizņem 400 stundu teorijas un 200 stundu prakses.

Mācību beigās jākārto arī eksāmens. Tā kā automašīnas ir dārgas, bet to īpašnieki – ļoti aizņemti cilvēki, viņiem var neatlikt laika doties uz servisu. Tāpēc serviss dodas pie klienta, un šis pakalpojums noteikti neaprobežojas ar Latvijas teritoriju.

Ņemot vērā ultra luksusa automašīnu jaudas un izmērus, pat vienkārša riepu maiņa, to veicot citur, var izrādīties problēma. Ultra luksusa servisā ir iekārtas, ar ko var veikt riepu maiņu līdz pat 24 collas lieliem riteņiem.

Plašāk "TV Autoziņas" sižetā!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu