Noskaties Iedzīvotāji neizpratnē, kāpēc Rītabuļļos meža ceļā ieklāj asfaltu un izveido gājēju ietvi (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Kāda Rītabuļļu iedzīvotāja, kura devusies pastaigā ar suni, pavisam nesen pamanījusi, ka meža ceļš izskatās daudz citādāk nekā iepriekš, vēsta raidījums "Bez tabu".

Skatoties "Google Maps" kartē, vēl var redzēt, kā Ielejas iela Rītabuļļos izskatījās iepriekš – diezgan šaurs meža ceļš, kur var braukt tikai viena mašīna. Iela ir aptuveni tikai nepilnu kilometru gara un ved gar privātmājām – nekur pa šo ceļu nevar nokļūt, kā tikai līdz privātīpašumiem.

Arī vietējā iedzīvotāja Venta, kuras māja atrodas tieši pie labiekārtotās ielas, ir nesaprašanā, kāpēc bija nepieciešams ceļu uzlabot. Turklāt neesot skaidrs, kāpēc darbi pamesti.

Rīgas valstspilsētas pašvaldības ārtelpas un mobilitātes departamenta pārstāvis Andrejs Urtāns gan skaidro, ka tieši pēc iedzīvotāju lūgumiem esot pieņemts lēmums veidot šo projektu. Ielas labiekārtošana izmaksājusi aptuveni 450 tūkstošus eiro.

Šobrīd darbi ir apturēti, taču paredzēts tos atsākt jau aprīlī. Pašvaldības pārstāvis Andrejs Urtāns norāda, ka, visticamāk, ceļš būs gatavs jau šovasar.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu