Video Vai šķiroties iespējams taisnīgi sadalīt īpašumus, kas juridiski pieder vīra vecākiem? (10)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

Kad laulātie kopīgi iegādājas nekustamo īpašumu, neviens nedomā, ka kādreiz var nākties to dalīt. Diemžēl dzīvē gadās arī, ka laulātie nolemj doties katrs uz savu pusi. Kā šķiroties nenokļūt neapskaužamā situācijā ar īpašumu, to skaidro "4. studija".

Daigas gadījumā ģimene šķiras, bet īpašums juridiski pieder vīra vecākiem. Notāre norāda – sieviete nevarēs pretendēt uz nekustamo īpašumu, tomēr, vēršoties tiesā, iespējams panākt taisnīgu atlīdzinājumu.

Daiga saka, ka jūtas apkrāpta. Viņas un vīra sākotnējā iecere bija izveidot mini zoo, un pirms astoņiem gadiem abi izsolē iegādājās īpašumu, kur to ierīkot. Īpašums tika reģistrēts uz vīramātes vārda. Līdzīgi tika izdarīts ar otru iegādāto īpašumu - tas tika pārrakstīts uz vīratēva vārda.

Tagad tiesā iesniegts pieteikums par laulības šķiršanu, un Daiga grib panākt, lai laulības laikā iegādātie īpašumi tiktu atzīti kā viņas un vīra kopīpašumi. 

"Neprasu visu, tikai sadalīt uz pusēm!" stāsta Daiga, kura īpašumu labiekārtošanā ieguldījusi laiku un naudu. 

Pēc laika sieviete sāka nojaust, ka iepriekš dotos solījumus par īpašumu pārrakstīšanu uz viņas vārda neviens negrasās pildīt.

Vairāk skaties sižetā!

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu