Noskaties Šampēterī nenoskaidrots šoferis pamatīgi sadauza svešu auto un aizbēg

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Kāds "Renault" vadītājs būs spiests savu spēkratu nodot metāllūžņos. Šoreiz vainojamas nav tehniskas ķibeles vai paša neuzmanība ceļu satiksmē, bet gan kāds neapdomīgs šoferis, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pamatīgi apskādētais "Renault" spēkrats joprojām atrodas Šampētera ielā, iepretim mežam. Lai gan satiksme šajā ielā nav intensīva, tomēr kāds neuzmanīgs autovadītājs pagājušās darba nedēļas izskaņā pusnaktī pamanījās to sadauzīt.

"Šeit bieži brauc ar 50 km/h, lai gan atļauts ir ar 30 km/h. Tāda kā apdzīvota vieta, bet šeit cilvēki vienmēr brauc ātri. Es nezinu, varbūt cilvēks bija piedzēries; ja būtu bijis skaidrā, tad kur ir problēma? Piezvanītu, un nekas par to nebūtu. Aizmiga pie stūres - viss var gadīties," sacīja automašīnas īpašnieka dēls Anatolijs.

Vainīgais pēc sadursmes izraisīšanas no notikuma vietas aizbēga. Anatolijs stāsta, ka par notikušo uzzinājis no policijas, kas, patrulējot pilsētas apkaimē, pamanījuši ietves malā sasisto tēva automašīnu. Viņš pieļauj, ka bezatbildīgais šoferis negadījumu izraisījis, pārvietojoties ar melnu "Mercedes". Par to liecina, šīs markas luktura atlūzas, kas atrastas netālu no cietušā "Renault" spēkrata. Tomēr pierādījumu, kas Anatolija versiju apstiprinātu, trūkst.

Anatolijs lūdz palīdzību pārkāpēja meklēšanā. Ikviens, kura rīcībā ir lietderīgas ziņas, ir aicināts ziņot policijai pa tālruni 110 vai informēt cietušos privāti pa tālr. 20108390.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu