Video Jācieš ne vien sāpes, bet arī pazemojums. Sieviete saskaras ar nepatīkamu pieredzi Vidzemes slimnīcā (5)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

Rūjieniete Imanta vērsās Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumā "4.studija", daloties ar pieredzēto Vidzemes slimnīcā un lūdzot skaidrot, vai mediķis drīkst izrādīt sliktu noskaņojumu un vai par pacientu apsaukāšanu pienākas sods.

Lieldienu laikā raidījuma "4.studija" skatītāja Imanta Dreimane nonāca Vidzemes slimnīcas uzņemšanas nodaļā ar spēcīgām vēdera sāpēm, taču mediķi izturējās tā, it kā viņa būtu simulante.

"Man sāka sāpēt vēders diezgan agri, ap trijiem. Tad līdz septiņiem es mocījos, un tad es nolēmu, ka varu aizbraukt pati uz slimnīcu. No rīta ap astoņiem es biju jau slimnīcā, un desmitos mani jau izrakstīja, un slēdziens bija, ka tas ir gastrīts," stāstīja Imanta.

Imantai izrakstīti medikamenti, un viņa mierīgu sirdi devusies mājās, turklāt cītīgi pildījusi mediķu rekomendācijas. Līdz sāpes atgriezušās ar dubultu spēku. Izsaukta ātrā palīdzība, bet slimnīcas uzņemšanā attieksme bijusi pazemojoša.

Vidzemes slimnīcas pārstāve uzsvēra, ka slimnīcas uzņemšana strādā pastiprinātā režīmā, apkalpojot ļoti lielu pacientu skaitu. Vienlaikus viņa atzina, ka tas nav attaisnojums šādai neveiksmīgai komunikācijai.

Vairāk skaties sižetā!

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu