FOTO un VIDEO "Tas nav normāli!" "Omniva" kurjers Rīgas centrā rupji pārkāpj noteikums (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: "X"/@kurkaspars

Mikroblogošanas vietnē "X" (agrāk "Twitter") sašutumu cilvēku vidū raisījis kāds uzņēmuma "Omniva" kurjers. Šoferis bezkaunīgi noparkojis savu darba auto uz gājējiem paredzētās ietves.

Video un foto materiāli sociālajos tīklos guvuši lielu popularitāti, un šo radušos situāciju metušies apspriest daudz cilvēku.

Redzams, kā "Omniva" kurjers rupji pārkāpj ceļu satiksmes noteikumus un ir uzbraucis uz ietves, pamatīgi apgrūtinot kustību gan gājējiem, gan velosipēdistiem. Daudzi ļaudis zem šī ieraksta arī norāda, ka šī nebūt nav vienīgā reize, kad kurjeri šādi "nomet" savus darba transportlīdzekļus.

Pēc ceļu satiksmes noteikumiem par apstāšanos uz ietvēm, gājēju ceļiem, gājēju un velosipēdu ceļiem, kopīgiem gājēju un velosipēdu ceļiem vai velosipēdu ceļiem un velojoslām vietās, kur tas ir aizliegts, var saņemt brīdinājumu vai naudas sodu 30 eiro apmērā.

Zem ieraksta reaģējis arī pats uzņēmums "Omniva", kas norādīja: "Mums ir patiesi žēl un atvainojamies par šo situāciju. Piekrītam, ka šāda rīcība nav pieļaujama, un pārrunāsim šo situāciju iekšēji ar darbinieku."

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu