Medijs: Viens no vīriešiem, kas Lietuvā uzbruka Navaļnija līdzgaitniekam Volkovam, ir MMA cīkstonis

TVNET
Papildināts 18:41, 24. aprīlis, 2024
CopyLinkedIn Draugiem X
Uzbrukums Alekseja Navaļnija līdzgaitniekam Leonīdam Volkovam Viļņā 12. martā.
Uzbrukums Alekseja Navaļnija līdzgaitniekam Leonīdam Volkovam Viļņā 12. martā. Foto: -/AFP

Polijā saistībā ar uzbrukumu cietumā nogalinātā Krievijas opozīcijas aktīvista Alekseja Navaļnija līdzgaitniekam Leonīdam Volkovam ir aizturēts Varšavas futbola kluba “Legia” līdzjutējs, MMA cīkstonis Maksimilians K., ziņo “Gazeta Wyborcza”.

Laikraksts precizē, ka aizdomās turētais atbalsta “Legia” cīņas klubu. Laikraksta avoti viņu saista arī ar “Teddy Boys”, huligānu grupējumu, ko veido futbola kluba “Legia” fani.

Uzbrucēja vietnē “Instagram”, kur viņš reģistrējies ar segvārdu Kruszynka, norādīts, ka viņš ir First Step Menʼs Open MMA turnīra iesācējiem čempions. “Gazeta Wyborcza” atzīmē, ka Maksimiliāns filmējies iepriekš par narkotiku kontrabandu tiesātā poļu repa dziedātāja Bonus RPK mūzikas videoklipā.

Tīmekļa medijs “Agenstvo” publicējis arī uzbrucēja vārdu – izdevums apgalvo, ka tas ir Maksimilians Krols. 2022. gadā vīrietis ar šo vārdu patiešām izcīnīja pirmo vietu Polijas atklātajā MMA kausa izcīņā iesācējiem. Turklāt savā “Instagram” vietnē Krols publicēji fotogrāfiju no futbola kluba “Legia” fanu gājiena, kas notika 2023. gada maijā.

“Agenstvo” žurnālisti arī pamanījuši, ka 2023. gada maijā un oktobrī Krols bija redzams divās Polijas apbedīšanas nama “Moj Aniol” darbinieku fotogrāfijās. Abos gadījumos fotogrāfijas kalpoja kā ilustrācijas mediju materiāliem par apbedīšanas nama darbu. Krols publikācijās netika tieši pieminēts.

Foto: Lietuvā noticis uzbrukums Navaļnija līdzgaitniekam Leonīdam Volkovam

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu