Noskaties Cik maksā Mārtiņa Seska jaunā WRC auto ātrums?

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: "Ātruma cilts"

Portāls TVNET kopā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko raidījuma "Ātruma cilts" sēriju. Šoreiz tajā Paula Timrota aģente Signe Blumberga devusies īpašā uzdevumā – noskaidrot, cik izmaksā ātrums Mārtiņa Seska WRC mašīnā.

Rallija pilotam Mārtiņam Seskam un viņa ekipāžai šosezon ir lieli plāni. "Ātruma cilts" aģente Signe dodas noskaidrot, ar ko jaunā Seska un Franča "Ford Puma Rally 1" automašīna atšķiras no "Rally 2" spēkrata, ar ko komanda jau apliecinājusi savu varēšanu starptautiskā līmenī.

Signes uzdevums ir noskaidrot, cik liels ir katras mazākās detaļa pienesums ātrumam un panākumu gūšanai. Mārtiņš ar savu jauno auto vēl ir iepazīšanās procesā, bet jau ir skaidrs, ka jaunais auto ir tehnoloģiski citāds un sarežģītāks. "Rally 1" auto ir hibrīds – tas aprīkots ar motoru un elektromotoru, kas kopā dod vairāk nekā 500 zirgspēku jaudu. Jaunā auto aprises ir aerodinamiski uzlabotas: jo ātrāk auto brauc, jo labāka ir gaisa saķere, bet braucējiem īpaši jāuzmanās sānslīdēs.

Kādi izaicinājumi Mārtiņa Seskam jāpārvar, lai apgūtu jauno auto un izcīnītu uzvaras elites klasē, noskaidrosim jaunajā raidījuma sērijā.

Raidījumā "Ātruma cilts" Pauls Timrots un komanda meklē piedzīvojumus, tehnoloģiju inovācijas, leģendāras personības un interesantus sarunu biedrus. "Ātruma cilts" katru ceturtdienu skatāma arī LMT Viedtelevīzijā un internetā.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu