Maija lielais horoskops visām Zodiaka zīmēm

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Maijā ar pilnu krūti varam baudīt dabas atmošanos. Šai periodā jūtams arī enerģijas pieplūdums. Vajadzētu pievērsties biznesam, saimniecības darbiem un ir arī labvēlīgas dienas dārzkopjiem – kad jāsēj un jāstāda, lai izaug skaisti ziedi vai laba raža. Ko sola maijs visām Zodiaka zīmēm?

Kamēr "Lielais labvēlis" saimniecisks

Par biznesa aizgādni un Lielo labvēli astroloģijā uzskata Jupiteru. Tā ir lielākā Saules sistēmas planēta, un zvaigžņu tulki tai piedēvē spējas daudzus procesus padarīt auglīgus, vērstus uz attīstību. Šajā mēnesī Jupiters vēl atrodas saimnieciskajā Vērša zīmē, kas ir labvēlīga biznesam un saimnieciskām aktivitātēm. Savukārt no 26. maija planēta, pāries atraktīvajos Dvīņos. No tā brīža debesu labvēlība būs vērsta uz komunikāciju, kontaktu veidošanu, dinamisku un elastīgu pielāgošanos apstākļiem un situācijai. Tomēr – tad var būt vairāk runu, mazāk darbu. Tāpēc nopietnus saimnieciskos pasākumus vēlams ieplānot un paveikt līdz šai 26. datuma pārejai.

Par sarunām un komunikāciju

Planēta Merkurs, kuras aizgādnībā ir komunikācija, sarunas un kontaktu veidošana, mēneša pirmajā pusē atradīsies dinamiskajā Auna zodiaka zīmē, kam visu vajag ātri – tūlīt un vēlams jau vakar. Tas ir labs laiks projektiem, kas ātri realizējami, taču var būt pārsteidzība – kad vārdi aizskrien pa priekšu domām. Un tad jau, kā mēdz teikt: izlietu ūdeni nesasmelsi. Savukārt 15. maija vakarā Merkurs nonāks pragmatiskajā Vērša zīmē, kam tīk visu apdomāt un parēķināt.

Ņemot vērā iepriekš rakstīto – maijā saimniekošanai labvēlīgākais periods ir no 15. līdz 25. datumam. Bet te gan jāņem vērā, ka ikvienam cilvēkam vai firmai ir savs individuālais horoskops.

Sēsim un stādīsim!

Maijā parasti arī notiek dažādi dārza darbi – kurš iekopj puķu, kurš sakņu dārzu, kurš dēsta košumkrūmus vai ko citu.

Dārzkopības darbiem tāpat kā citām jomām arī eksistē savi astroloģiskie nosacījumi. Ļoti vēlams, la Mēness ir augošā fāzē. Ziedu, sakņu, augļukoku u.c. dēstīšanai labākie laiki saistās ar Mēness atrašanos kādā konkrētā zodiaka zīmē. Smalkāks dienu fonu sadalījums jāskatās specializētajos dārzkopju kalendāros, taču pēc pašiem vienkāršākajiem principiem maijā dārza darbiem labvēlīgākais laiks ir no 9. līdz 22. datumam. Tad Mēnestiņš augošs.

*

AUNS

Emocionāls un iedvesmojošs mēnesis – atklāsi, ka tevī ir tik daudz labestības, ka pietiek ne tikai tuvākajiem cilvēkiem, bet teju vai visai pasaulei. Sirds dāsnums ir laba lieta, vien raugies, lai, gādājot par citiem, paša intereses nepaliek novārtā. Iespējamas pārmaiņas profesionālajā jomā: jauns darbs vai jauni apstākļi un uzdevumi esošajā vietā. Ja kaut ko maini, tad lūkojies arī uz finansiālo izdevīgumu, lai nesanāk tā, ka strādā tikai idejas vārdā. Brīvajā laikā būs vēlme izrauties no ikdienas rutīnas. Lai dzīvo brīvības sajūta un ceļojums. Ar auto, motociklu, divriteni!

VĒRSIS

Pavasara saule uzlādē ar enerģiju! Būsi gatavs vai kalnus gāzt un prātā nāks neskaitāmas idejas. Ikdienas darbā, kā jau darbā: daudz pienākumu un atbildība. Nekautrējies runāt par samaksu – varbūt jāpārskata atalgojuma sistēma vai peļņas pārdale. Nav jau radies no nekurienes tas sakāmvārds, ka laiks ir nauda... Cieni savu darbu un laiku, tad to cienīs arī citi. Brīvbrīžos ar prieku darbosies mājas saimniecībā: vajag sakārtot telpas, nomazgāt logus, salikt vāzēs ziedus. Kāds nolems aktīvi rosīties sabiedrības labā. Nepieciešamas arī sportiskas un kustīgas aktivitātes.

DVĪŅI

Daudz smaidu, daudz labu vārdu un optimistisks noskaņojums. It īpaši tajās dienās, kad saulīte silda. Būsi savā elementā un ar pozitīvismu iedvesmosi citus, kā arī ievirzīsi svarīgus jautājumus sev vēlamā gultnē. Vai ļoti gribas strādāt? Nez’ vai. Vairāk sirds ilgojas brīvības sajūtu un piedzīvojumus. Ja iespējams, paņem atvaļinājumu vai vismaz garākas brīvdienas. Jaunu enerģijas lādiņu sniegs neliels ceļojums vai tālāks pārgājiens. Pēc tam jau pie darbiem ķersies ar jaunām idejām, un tieši tās visi no tevis gaida. Ja nākas risināt attiecību jautājumus, tad svarīgi no sirds izrunāties.

VĒZIS

Ir brīži, kad jāaizver aiz sevis durvis un jāpalūdz, lai visi liek mieru... Vajag padomāt par svarīgo, tikt skaidrībā pašam priekš sevis par dažādām dzīves situācijām, izlemt kā reaģēt vai nereaģēt uz citu cilvēku darbiem vai vārdiem... Labs palīgs būs intuīcija, bet tā darbojas tad, ja ir miers un klusums. Kad tiksi skaidrībā, tad atkal būsi savā elementā: steigsi parūpēties par visu un visiem – darbā dosi padomus kolēģiem, mājās apčubināsi tuviniekus, varbūt centīsies risināt arī draugu privātās problēmas. Darbā vai biznesā panākumi un labas idejas. Iespējams, rodas jauni sadarbības partneri. Savukārt attiecībās dzirkstis, kas sirdij liek pukstēt straujāk.

LAUVA

Tu savā dziļākajā būtībā esi līderis, taču šoreiz kopējās lietas labā var nākties mazliet piekāpties: kas jādara, tas jādara. Ja dzirksteļosi par niekiem un uzskatīsi savu viedokli par vienīgo nekļūdīgi pareizo, tad varēsi darboties lepnā vientulībā un uz panākumiem īpaši necerēt... Savukārt veiksme būs ar tevi, ja līdzās zinoši cilvēki. Brīvajā laikā jautras un sirsnīgas tikšanās ar draugiem: izbraucieni, pikniki, dārza svētki. Būsi mīļi gaidīts visdažādākajos pasākumos. Turklāt caur sabiedriskām aktivitātēm iespējama arī lietišķas sadarbības veidošanās.

JAUNAVA

Darbā viegli veidosi kontaktus un droši vadīsi procesus līdz vēlamajam rezultātam. Pragmatiska pieeja ir tava stiprā puse un pārliecinoši argumenti allaž pa rokai. Angļu rakstnieks Semjuels Džonsons teicis, ka loģika - tā ir māksla nokļūt pie negaidīta rezultāta. Un tik tiešām var nākt arī jaunas, racionālas atklāsmes, kā uzlabot darba procesu vai palielināt ienākumus. Vienīgi ļoti precīzam jābūt, ka kāds projekts saistās ar ārzemju tēmu. Brīvajā laikā sabiedriskas un saviesīgas aktivitātes, kas vairo dzīvesprieku un liek atplaukt sirsnībā. Secināsi, ka tev ir lieliski draugi.

SVARI

Vilinās jauni apvāršņi... Cik daudz tālu zemju un nezināmu kultūru... Šis mēnesis ir piemērots ceļojumam vai atvaļinājuma plānošanai. Izvēlies eksotisku maršrutu, kas sola piedzīvojumus un neaizmirstamus iespaidus. Ja nekur nedodies, tad, protams, jāstrādā. Darbā vai biznesā var izveidoties jauna sadarbība. Tāpat arī iespējams izlīgums kādā situācijā, kas balansējusi uz konflikta robežas. Līdzsvars, miers un harmonija ir tavas dzīves vadmotīvi. Svarīgas norises privātajā dzīvē: pāriem jauns skats uz dzīvi un vienam uz otru, brīvajiem ļaudīm iespējamas pavasarīgas kaislības.

SKORPIONS

Lietišķais "spēles laukums", kurā tu darbojies ir kā šaha galdiņš – katrs gājiens un katra kombinācija svarīga, turklāt būtiski saskatīt vēl vairākus soļus uz priekšu un izmodelēt iespējamās otra spēlētāja atbildes reakcijas. Konkurence! Būs jāpacīnās par vietu zem saules, taču tas, lai tevi nebiedē. Darbā parādīsi savas plānotāja un stratēģa spējas. Prātā var nākt arī radošas un neparastas idejas. Ļauj vaļu fantāzijai, tā aizvedīs tevi pa pareizo ceļu pie mērķa. Iedvesmojoši piedzīvojumi sirdslietās - kāda satikšanās var izrādīties liktenīga. Pozitīvā nozīmē.

STRĒLNIEKS

Tāda sajūta, ka darbi bremzējas: nekas nenotiek, nenotiek, nenotiek... Un pēc tam – ar strauju uzrāvienu tas vezums izkustas... Patiesībā – kāds vezums? Īstens sacīkšu automobilis! Spēj tik turēt stūri un vadīt pa vēlamo maršrutu. Šajā mēnesī ir iespējas satikt jaunus sadarbības partnerus un strauji sākt darbu pie kāda ienesīga projekta. Tu proti komunicēt, proti sarunāt, tāpēc dažādi lietišķie kontakti veidosies viegli un sekmīgi. Privātajā dzīvē pārliecināsies, ka līdzās ir cilvēks, ar kuru saprasties no viena acu skata. Brīvajiem ļaudīm iespējas iepazīties, lai kopā jauki pavadītu laiku.

MEŽĀZIS

Pragmatiskajam un racionālajām Mežāzim pēkšņi prātā spurainas domas... Dvēselē pamodies dumpinieka gars, kad gribas vēl nebijušus izaicinājumus. Ir jau teiciens, ka zem guloša akmens ūdens netek un tagad pienācis laiks kustībai un jaunām vēsmām. Mēģini izvirzīties darbā un pakāpties karjerā. Bet tikai ar apdomu, jo straujai rīcībai šis mēnesis nav piemērots. Steigā iesāktie un veidotie projekti var izčākstēt kā putas ūdenī. Brīvajā laikā ar prieku saimniekosi mājās: kaut kas jāremontē, kaut kas jāpārkārto, dārzā sējas un stādīšanas laiks. Sirdslietās intriģējoši pavērsieni un neparasti piedzīvojumi.

ŪDENSVĪRS

"Derīgāk ir zināt dažas gudras atziņas, kas vienmēr tev noderēs, nekā zināt daudz, bet bez nekāda labuma," teicis romiešu filozofs Seneka. Šajā mēnesī būtu vēlams veikt revīziju savos zināšanu krājumos. Varbūt kaut kādas metodes novecojušas, vairs nav aktuālas un jāmācās kas jauns – īpaša uzmanība pievēršanas tehnoloģiju jomai un mākslīgā intelekta iespējām. Lietišķajā jomā jāpievērš uzmanība juridiskām niansēm. Vienalga vai runa par darījumu līgumiem vai komunālajiem jautājumiem. Brīvo laiku vislabprātāk pavadīsi mājas, nodarbosies ar saimniecību. Taču vēlams arī pievērsties mīļotajam hobijam un satikties ar domubiedriem.

ZIVIS

Darbā daudz pienākumu un ar ienākumiem būsi apmierināts. Var rasties vēlme uzņemties vēl kaut ko papildus, darīt vairāk un ātrāk... Kaut arī šķiet, ka viss jāpaspēj jau vakar, vajadzētu tomēr tempu piebremzēt. Kā mēdz teikt: visus pasaules darbus nepadarīsi un visu pasaules naudu nenopelnīsi. Turklāt spraigajā darbu ritmā nedrīkst pamest novārtā privāto dzīvi. Ja kaut kas nenotiek pēc tava prāta un saskaņā ar tavu viedokli par attiecībām, tad izrunājies ar mīļoto. Sapratīsieties un emociju bangas norims. Brīvajiem ļaudīm derētu pārvērtēt savu attieksmi pret sirdslietām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu