Foto un video "Mazāk darba, vairāk prieka un izturību." Rinkēvičs piedalās akcijas "Meklējam labu ģimenes ārstu" noslēguma pasākumā

TVNET
Valsts prezidenta Edgara Rinkēviča dalība akcijas “Meklējam labu ģimenes ārstu” noslēguma pasākumā
Valsts prezidenta Edgara Rinkēviča dalība akcijas “Meklējam labu ģimenes ārstu” noslēguma pasākumā Foto: Ilmārs Znotiņš, Valsts prezidenta kanceleja.

Otrdien, 21. maijā, Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs piedalījās žurnāla "Veselība" rīkotajā lasītāju balsojuma un vēstuļu akcijas "Meklējam labu ģimenes ārstu" noslēguma pasākumā Melngalvju namā, TVNET informē Valsts prezidenta kancelejas Mediju centra komunikācijas speciāliste Elīna Kresa.

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs, uzrunājot ģimenes ārstus un māsas:

"Šodien mums ir iespēja teikt paldies ģimenes ārstiem un māsām, kurus lasītāji ir atzinuši par iejūtīgiem, labiem un profesionāliem. Tas ir liels novērtējums no pacientiem, un tas ir pats svarīgākais. Ir daudzas un dažādas balvas, kuras bieži vien piešķir profesionāļi un žūrijas. Tiek vērtēti dažādi kritēriji, kas ir labi. Bet šeit ir cilvēku viedoklis un cilvēku pateicība."

"Jūs esat pacietības etalons. Jūs bieži vien esat saskārušies ar to, ka jūs uzklausa, bet jūsu ieteikumiem neseko. Bieži vien jūs esat tā pēdējā cerība daudziem, kad ir lietas, kuras nevar vērst par labu, bet jūs turpināt palīdzēt cilvēkiem," norādīja Rinkēvičs.

"Ko lai es jums visiem šodien novēlu? Es varu vēlēt mazāk rakstīt papīrus – es zinu, ka to jums ir daudz. Gribētu vēlēt jums veselākus pacientus. Mazāk darba, vairāk prieka un izturību," uzsvēra prezidents. 

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu