FOTO Siliņa tiekas ar Apvienoto Arābu Emirātu valdības pārstāvjiem (2)

TVNET/LETA
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Ministru prezidente Evika Siliņa (JV) trešdien, 22.maijā, tiekas ar Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) Ārlietu ministrijas valsts ministru ekonomikas un tirdzniecības jautājumos Ahmadu bin Alī Alsājigu.

Valsts ministru pavada AAE Ekonomikas ministrijas ārējās tirdzniecības valsts ministrs Tānī bin Ahmads Alzajūdī un Investīciju ministrijas valsts sekretāra vietnieks Muhammads Abdulrahmāns Alhāuī.

Jau ziņots, ka AAE delegācija tiksies arī ar Latvijas prezidentu Edgaru Rinkēviču, ārlietu ministri Baibu Braži un NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra vadītāju Jāni Sārtu.

Delegācija dosies arī uz Rīgas Tehnisko universitāti, kur tiksies ar akadēmiskās vides, kā arī privātā sektora, tostarp jaunuzņēmumu pārstāvjiem.

Paredzēts, ka Latvijas un AAE amatpersonas pārrunās aktuālos globālās drošības un divpusējo attiecību jautājumus, tostarp Latvijas eksporta veicināšanas potenciālu, sadarbību akadēmiskajā un inovāciju nozarē.

AAE Ārlietu ministrijas valsts ministrs Alsājigs kopā ar Latvijas ārlietu ministri Braži piedalīsies AAE vēstniecības svinīgajā atklāšanā.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu