Gleznaini skati: Piena Ceļš un tūkstošiem zvaigžņu virs Fudzi kalna

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Steve Lance Lee/Caters News/Scanpix

Fudzi ir kalns, kurš atrodas Japānā, bet tā virsotne tiek uzskatīta par augstāko visā valstī. Kalns mūsdienās kļuvis par populāru tūrisma galamērķi, tomēr īpaši skaists tas izskatās laikā, kad debesīs vērojams Piena Ceļš.

Fotogrāfs Stīvs Lī kopā ar sievu bija devies medusmēnesī uz Japānu - šo brīvdienu laikā viņam izdevās uzņemt gleznainas fotogrāfijas ar Piena Ceļu virs Fudzi kalna.

«Ainava bija iekārojama un man ļoti patika skaistās nakts debess krāsas,» atceras fotogrāfs. «Tās dod mierīguma sajūtu un pavisam noteikti apstiprina to, ka neesam vienīgie šajā visumā.»

Pirms attēlu uzņemšanas Stīvs Lī izpētījis, no kurienes debesis virs Fudzi kalna ir visskaidrākās. Nonākot pie ezera, fotogrāfs devās stundu ilgā pārgājienā, lai attēlus būtu iespējams uzņemt no blakus ezeram esošā kalna.

«Kad nonācu virsotnē, es ieraudzīju Fudzi kalnu kopā ar Piena Ceļu. Daudzi saka, ka Japāna ir viena no sarežģītākajām vietām, kur ieraudzīt Piena Ceļu, tāpēc man tas bija labs izaicinājums,» stāsta Stīvs Lī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu