10 atradumi līdz 10 eiro dārza, terases un balkona uzfrišināšanai

Iesaka Inese Šulca
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Inese Šulca/ TVNET GRUPA kolāža

Kad pavasaris ir ieskrējies ar pilnu jaudu, ir īstais brīdis atklāt dārza darbu sezonu un padomāt arī par to, kā atsvaidzināt savu terasi vai balkonu. Bet kā to paveikt, nepārtērējot ģimenes budžetu? Mums ir risinājums!

"Instagram" bloga @lovemybrickhouse veidotāja Inese Šulca, kas daudziem zināma kā dārza un mājas pārvērtību entuziaste, sadarbībā ar "Pepco" iesaka 10 vasaras sezonai aktuālus un maciņam draudzīgus atradumus dārza, terases un balkona uzfrišināšanai.

Fifīgs puķupods uz kājiņām

Foto: Inese Šulca

"Lieliska izmēra puķupods skaistā, neitrālā tonī, kas iederēsies jebkurā terasē vai balkonā. Atpūtas vietā noteikti vajag dzīvos augus īpašu sajūtu un dabas klātesamības radīšanai. Ziemā var izmantot iekštelpās."

Puķupoda cena 9 eiro.

Solārie sienas lukturi minimālisma cienītājiem

Foto: Inese Šulca

"Man šādi jau gadu darbojas pie mājas fasādes. Spīd pat ziemā. Ļoti ērti, ja nav iespējas izvilkt elektrības vadus. Skaisti izgaismo visus objektus pagalmā. Šogad uzlikām arī uz bērnu mājiņas. Gaumīgs un minimālistisks dizains."

Viena luktura cena 4 eiro.

Iekarami augu podiņi neglābjamiem romantiķiem

Foto: Inese Šulca

"Skaistu toņu metāla podiņi, kuros var ielikt nelielus augus. Ļoti ērti pakarināmi."

Viena poda pārsega cena 1.80 eiro.

Lampa mājīgai atmosfērai

Foto: Inese Šulca

"Apgaismojums ir ļoti nozīmīgs mājīgas atmosfēras radīšanai. Atpūtas vietas bieži tiek izmantotas arī vakaros, šī ar elektrību darbināmā lampa lieliski papildinās terasi, balkonu vai jebkuru atpūtas vietu, radot silti baltu apgaismojumu."

Lampas cena 9 eiro.

Gaumīgas spilvendrānas

Foto: Inese Šulca

""Pepco" var atrast patiešām skaistas un gaumīgas spilvendrānas izcilā cenā. Lielisks veids, kā ātri un bez liekiem izdevumiem pamainīt terases vai balkona iekārtojumu, izskatu, nemainot mēbeles. Atpūtas vietā ļoti svarīgs ir ērtums un komforts. Spilvenu un spilvendrānu nekad nevar būt par daudz!"

Spilvendrānas cena 3,50 eiro.

Dekoratīvā lampa, kas aizstās sveces

Foto: Inese Šulca

"Lampas izstarotā gaisma vakaros veido ļoti skaistu rakstu uz terases vai balkona grīdas. Skaists dekors trīs dažādos toņos. Nav nepieciešamas sveces, jo lampa darbojas ar saules baterijām."

Lampas cena 6 eiro.

Pīti galda paliktņi

Foto: Inese Šulca

"Skaisti pītie paliktņi traukiem, piederumiem un galda dekoriem. Atpūtas vietās pie dabas iesaku ievērot dabīgo toņu kombināciju. Bēšie toņi ir īsta klasika un tādēļ vienmēr laba izvēle. Tie skaisti izskatīsies kopā ar zaļajiem augiem."

Cena par diviem paliktņiem 4 eiro.

Lapseņu drošs augļu trauks

Foto: Inese Šulca

"Šis ērtais augļu trauks izglābs jūsu ēdienu un dārza ballīšu galdu no uzmācīgajām mušām un lapsenēm. Var izmantot arī kā divus atsevišķus vākus. Neitrāls tonis labi iederēsies jebkādā galda klājumā. Es to izmantošu arī kā vāku grilētas gaļas traukiem, lai mūsu suņi netiek tai klāt."

Augļu trauka cena 4 eiro.

Caurspīdīgas krūzes ar garajām karotēm

Foto: Inese Šulca

"Izcils komplekts skaistai kafijošanai vai tējošanai. Liela (350 ml) tilpuma caurspīdīgas krūzes – jau sen meklēju tieši tādas! Aukstā latte terasē, kuru ērti var samaisīt ar garo kokteiļu karotīti. Cena pārsteidzoši zema!"

Cena par četrām krūzēm un sešu karotīšu​​​​​​ komplektu – 6,60 eiro.

Sievišķīgi dārza cimdi ziedu rakstos

Foto: Inese Šulca

"Dārza cimdu nekad nevar būt par daudz! Īpašs prieks par gaumīgām, sievišķīgām krāsām un rakstiem. Lielāks prieks un iedvesma, darbojoties dārzā un balkonos. Ērti rokai."

Cena 1–1,30 eiro par pāri.

***

Visas Ineses izvēlētās preces jau tagad atrodamas "Pepco" veikalu plauktos. Gatavojoties vasaras sezonai, iedvesmojies no veikalu tīkla jaunās kolekcijas, kur atradīsi daudz aktuālu un ģimenes budžetam draudzīgu risinājumu dārza, terases un balkona izskata pamainīšanai.

Raksts tapis sadarbībā ar "Pepco".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu